Haber Fenerbahçe, Skriniar'ı Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Muhteşem bir transfer. Ligin şimdiden en iyi stoperi diyebiliriz. Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum. Hayırlı olsun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pavlovic daha iyidi. Adamlara transfer yapmayı öğrettik. Rossi’lerden, Luan Peres’lerden Skriniar’lara, Amrabat’lara, Dzeko’lara…

Rekabet iyidir, bizim aklı evveller çantada keklik görmesin

Çok beğendiğim bi stoperdi. Bizde baya geriye giderdi okanin ellerinde. Hayırlısı oldu.

2 yeni stoperleri sakatlık yaşamadıkları sürece mevcut stoperlerinin seviye olarak çok üstünde artık. Djiku falan berbat bir stoperdi. Çağlar bitik.

Çalım işini geçtim bariz şekilde süper lig üstünde defans hatları oldu. Hiç oh girdi iyi oldu demeye gerek yok. Para konusunda zaten bir şey girdiği yok, kötüye gittikçe daha çok harcıyorlar. Teknik adamlarına 15 milyon euro veren bir takım için muhasebecilik yapmak anlamsız. Romano gibi adamı satın almışlar, istedikleri haberi girdiriyorlar.

Biz ise 2 yıldır bizi şampiyon yapan Nelsson ile 1 yıl uzatıp kiralık göndermeye uğraşalım. Mika için 1 ay pazarlık yapıp küfür yiyelim.

Yönetimi bu sezon Okan hoca da kurtaramayacak.

Ya alsınlar istedikleri yere soksunlarda , bizim ilgilendiğimiz adamları neden tercih ediyorlar, travmatik bir durum gerçekten

Bizim özellikle bulup ilgilendiğimiz, keşfettiğimiz adamlar değil adı sanı belli satılığa konmuş istenmeyen adamlar.Menejerler öneriyor gs,fb,bjk kime giderse gidiyor. Aynısı bir çok oyuncu için geçerli.

Fb her zaman rakibin ilgilendiği oyuncuları daha çok para vererek alan, sonunda da başını alan bir kulüptür. Aksi olsaydı bu kadar para saçıp teneke bile kazanamamış olmazlardı.

Yangın yapmak anlamsız, alternatif bulunur. Kaosta olması gereken onlar, 6 puan yediler, üstüne de bizim sahamızda gelecekler ve Mourinho ile leş gibi top oynuyorlar.

Ya alsınlar istedikleri yere soksunlarda , bizim ilgilendiğimiz adamları neden tercih ediyorlar, travmatik bir durum gerçekten
Bu defa pek öyle olmadı yalnız. Tuta, Pavlovic, Diego Carlos, Skiniar zaten listelerindeydi. İlk istedikleri olmayınca bunları aldılar, bizi de planlarınca zora soktular.

fena kazık soktukk.
o paraları etmeycek kronik sakat birini aldılar. ben zaten en başından beri biliyordum ama fener transfere girsin diye ses etmedim.

çağlar söyüncü v2

Biz ne zaman geliyor diye beklerken adam karşı tarafın uçağına binmiş :asd: Olmazsa olmaz değildi bizim için ama enteresan tabii alsınlar ne diyelim.

Oglum bunlar niye her hamlemize salca oluyorlar. Ahmet'i de alırlarsa sasirmam artık.

İyi ki biz almadık o açıdan mutluyum ama yönetimin transferleri yönetme süreci aynı rezillikte devam ediyor.

Asensio da Fener'e gider inşallah

İsabet olmuş ben sevindim 5 ay için 5 milyon verecek kadar keriz olmamalıyız. Bu arada kiralık kotası filan masal anlatan "gasteciler" nerde acaba

Geri
Üst Alt