- 30 Ağustos 2009
- 30.209
- 20.156
- 2.593
Yuh ama iyi olmuş turkiyede kimseyi batırmazlarda sürünsün köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada 700 milyon TL kar açıklamışlardı bu arada. Bunun sebebi büyük ihtimalle futbolcuya yükümlülüklerinin ciddi artması Ocak ayı transferleri yok daha Krunic var 4 bonservis 3,5 yıllık -3 milyon toplam 14.5 milyon, Bonucci+ Çağlar'ın 6 ay için toplam 5 milyon yükümlülüğü var yine.31.05.2023: Fenerbahçe'nin borcu 8 milyar 276 milyon TL olarak açıklandı.
31.08.2023: Fenerbahçe’nin borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
hocam bu cömertliğin altında bir iş olabilir mi? Bizim transferdeki tavrımıza bakınca bankalar birliğini tek düşünen takım olmamız iyiye mi yorumlanmalı3 ayda takribi 100 milyon euro ekstra yükümlülük altına girmişler
Tam tersi Aş açıklıyor Dernek açıklanmıyor olması lazım.Alakası yok 11 milyar ille ,koç gidince esas rakam ortaya çıkar çünkü bunlar dernek borcunu açıklıyor a.s borcunu aciklamiyorlar
Derneği açıklamıyorlar sanırım.Şimdiki borç 14 milyon falandır birde bunlarda da aziz gibi örtülü işler olduğunu düşünüyorum. 15 milyardan az borcu yoktur 5 milyon dolar ödüllü konferans kupasına katılıp 40 tane oyuncuya maaş dağıtıp saçma sapan bonservis verip duruyorlar. Satılan her oyuncuda banka ilişkisi var.
Kendilerine yaparlar ne diyeyim en son batarlar biz de kurtuluruz
O dernek sonraki eklemlendirme şubat 2024 e kadar olan sürede 3 milyar daha borçlanmıştır bunlar.Derneği açıklamıyorlar sanırım.
Haklısın ben karıştırdım normalde hu yaptıkları şey borsayı yaniltmaktan dolayı suç ama ipleyen yok tabi hem dernek hem a.s birlikte verilmesi gerekTam tersi Aş açıklıyor Dernek açıklanmıyor olması lazım.