Fenerbahçe, Süper Kupa Maçına U17 ile Çıkacak (!)

Bisey sorcam bu u17 oyuncuları bu kurallara uygun mu ki?

IMG_0830.jpeg

Abi oldu olacak veli toplantısı da yapalım.

Cikacaklar maca beyler bunlarin hayati yalan

Dun maclari vardi bugun idmana cikmislar,madem maca cikmayacaklar 1 hafta sonra olan macin idmani bugun baslamaz

Bu sekilde salliyorlar sonra utanmadan böyle konusulmamis gibi hareket ediyorlar

Sözde ligde cekilecektiler mesela

Bu kani bozuklarin kurduklari düzen tamamen yalan ve iftira üstüne

Devletin böyle bir terör örgütüne karsi sessiz kalmasi da rezillik
🥴

fb 11

13l5a7e.jpg
Bı resimdeki herkes itici olur mu ya

BOŞkan: eyyy fenibahçe taraftarı hakkımız yeniyor, evet son 3 iç saha maçında olmayan penaltılarla puanları almış olabiliriz, tamam malum takıma (iç ses: korkumdam isimlerini de zikredemiyorum adamların) son 3 maçta isabetli şutta çekememiş olabiliriz. Ama hakkımız hakkkk çekiliyoruz toplanın stada.
taraftar: guluguluguluuuuuuuuu, çekilin başka ülkede oynayalım. fenibaçe cumhuriyetiiiii
BOŞkan: ligden çekilmiyoruz. Türkiye kupasına katılmıyoruz. Süper kupa maçına yabancı hakem, erteleme hakkımızzzz u19'la çıkacazzz. Ülke puanı avrupa falan filan
taraftar: guluguluguluuuuuuııııığğğğ
arada ismail, kağıda yazılanları okur. Oğlum benim çocuğum bende en çok puan toplayanım. Ben yaptımmmm siuuuu 10 numara.
BOŞkan: karakterli futbolcularımız, komutan çok baskı var oynamak istiyolar. Ortada kupa varsa fenibaçe talibi değil sahibidirrr.
taraftar: guluuuuguluguluuuuuuu yok ebenin ...... guluuugluuıığğğğğ

As takıma izin vermemişler tam kadro gelebilirler

Ama bu döneklik tarihe yazılmış olur amaç ne hala anlayamıyorum kendilerini rezil etmekten başka ne yapıyor olabilirler

Ufacık bebeleri neye yönlendiriyör te allam

Tahminen bu ufaklıklar topu verip bizim oyuncularımız karşısında hareketsiz takılacak bizimkiler üç beş pas yaparken çektikleri videolar ile oyuncularımızı dünyaya rezil etmeye çalışacaklar. Eger böyle olursa ki inşallah olur derbi maçına bizim aslanlar baya aç çıkacaktır. Bonus da kupa olacaktır.

Niyetleri bizim alt kategori dahil maç yapmak değil, zaten maçları var çocukların kendi akıllarınca aptal yerine koymak. Umarım yönetimin bir planı vardır pazartesi günü için.

Geri
Üst Alt