Fenerbahçe: "Talimat değişikliği futbolun doğasına uzak anlayışla yönetildiğini göstermektedir"

Sikindirik saçma şeylerden bizi de çok mağdur ediyorlar bakın algısı yaratmaya çalışıyorlar . Kritik konularda ise her türlü imtiyazı görüyorlar . Sokayım böyle düzene .

Bu kadar başarısız ve ağlak 1 klüp dünya üzerinde az rastlanır.Adamlar başarısız oldukça ondan sonraki sene dahada çok ağlıyor.Anladılarki kendi bireysel çabaları ile yine şampiyon olamayacaklar işi her zamanki gibi masa başına döktüler.Fakat yıllardır bu konuda gt olmaktan 1 hal oldular.Ulan anlayın işte bi tarafınızıda yırtsanız sezon sonu yine hüsran olacak.Hüsranbahçe olarak adlarını revize etmek lazım.

Ben bu kadar aglak takim gormedim

O aglak sifatiniza sıvayım, sektigimin sikecileri. Yeter lan...

Fenerbahçe'yi nefretin merkezine koyan arkadaşlar var. Çekinmeden isim vereyim. @Osman SEDEN aklıma gelen ilk isim. Adam Fenerbahçe'den nefret etmek için dünyaya gelmiş olabilir. Foruma üye olduğum günden beri her zaman eleştirirdim onu ve diğer tüm nefret dolu isimleri. Gün geçtikçe o arkadaşların ne kadar haklı olduğunu o kadar net görüyorum ki. . . Yönetim vs. önemli değilmiş. Bu çirkeflik, adilik hepsinden önemlisi utanmazlık ve pişkinlik Fenerbahçe'nin mayasında var. Kuruluş misyonları olabilir!

zorlu görüşmesinde konuşulanlar yapılıyor..

şikeciler her konuda mağdur algısı yaratacak, tff onlara hep yokuş yaptığı halde alınların akıyla, şampiyon olduk diyecekler.

bu mallar bu sene de şampiyon olamazlarsa bi daha çok zor olurlar.

1-2 oyuncuyu sepetlediler mosesla birlikte o şekilde bütçe açıldı diyorlar

Nihat abiniz Falette'nin lisansını çıkarttı hala ağlıyorsunuz :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt