Fenerbahçe Taraftarından Emre Belözoğlu’na Küfür

Fenerbahçe nin çocuğu, oldu bilmem ne çocuğu.
Pujanaha.

Emre Belözoğlu: "Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Ben Fenerbahçeli Emre'yim. Bana sokakta insanlar bu sevgiyi hissettirdiler. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Üzgünüm."

Çok gizli bir operasyondu beyler

Hakkınızı helal edin

GHXq6C-XgAAXBI3.webp

Bir gün herkes fbli olacak değil herkes kaderini yaşayacak. O şapkayı taktığın gün hak ettin bunları

Şu paracı şikeci hırbo için gelip gidip özcimbomlu gizli aslan falan diye yazıp durmayın allasen. Öte de oynasın hain bücür ahlak yoksunu

Emre Belözoğlu: "Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Ben Fenerbahçeli Emre'yim. Bana sokakta insanlar bu sevgiyi hissettirdiler. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Üzgünüm."
Ne bekliyordun emre seni efsaneleri mi yapacaklardı? Hiçbir değeri ve kutsalı olmayan bir topluluk bunlar, yine iyi dayandılar. Baya uzun süre efsane olarak kaldın

İçeride misin evlat?!

Niye kızdılar ki bu adama? As oyuncuları falan mı oynattı?

Ayni mallar isler kötü gittiginde ve bu herif biraz is yaptigi an, büyük kaptan gel bizi kurtar diyecek...

Geri
Üst Alt