Fenerbahçe Teknik Direktör Kararını Verdi!

Volkan kabul etmediyse kariyeri için en doğru kararı vermiş. Keşke kabul etseydi

soyadı koç olmasaydı pazarda limon bile satamayacak birinden ne beklenir?

bu gs kompleksli herif ersun gelir mi sorusuna üst perdeden konuşup siz benim vizyonumu anlamamışsınız demedi mi?

bu vizyon ve misyon çerçevesinde getirdiği hocalar belli... ersun yanal, erol bulut, ismail kartal, emre belo, vitor vsvs.

bütün enerjisini başkalarının mutsuz ve başarısız olmasına harcayan birisi mutluluğu hak etmiyor zaten. şikeci camia gs kompleksinden kurtulmadığı sürece sürünmeye devam eder.

Takıma ağabeylik edebilecek; Avusturya, İsviçre kamplarında kendisini doğal ortamında hissedebilecek ve motivasyonu artabilecek, gerektiğinde dereden alabalık avlayabilecek; kavga anında en yüksek hıza çıkabilecek, gerektiğinde tribüne tırmanabilecek en uygun aday.

Türkiye'de daha cok ayi yok mu? O iki ülkede toplasan 100-200 tane anca vardir.

Ya ismail ya aykut gelir yakup'un haberi sallama işte yav klasik yine çıkmış sallaması.

Adam biz ne yapsak taklit ediyor şaka gibi gerçekten, transferde de yıldız oyuncu alacaklar.. 🤣🤣🤣

Volkan Ali koc ile sorun yaşayıp ayrılmadı mi. Ali ile çalışmaz diyecektim ki kendi açıklamış zaten

Yalandır Volkan ya. Ali Koç bile bu kadar salak olamaz.
Çakal ters köşe yapıp Montella'yı getirecek.
Gerçi bana göre ikisinden de bi halt olmaz zaten.

volkan bunu reddederse beklediğimden de akıllı ve fenerli demektir. resmen suçu üstüne almayı kabul etmemiş rezil yönetim için. bizim boş yönetimler kimseyi bulamayınca ne efsaneler harcadılar böyle

Geri
Üst Alt