Haber Fenerbahçe, Teknik Direktörlük Görevine Domenico Tedesco'yu Getirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1757422213890.webp

Fenerbahçe, Jose Mourinho'dan boşalan teknik direktörlük görevine Domenico Tedesco'yu getirdi. Alman asıllı İtalyan teknik adamın bu akşam Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek ile birlikte İstanbul'da olması bekleniyor. [A Spor]

DOMENICO TEDESCO KİMDİR?

Domenico Tedesco, İtalyan asıllı Alman futbol teknik direktörüdür. 1985 doğumlu olan Tedesco, kariyerine 2008'de VfB Stuttgart altyapısında yardımcı antrenör olarak başladı.

HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

VfB Stuttgart (altyapı ve yardımcı antrenör)

TSG Hoffenheim (altyapı)

Erzgebirge Aue (2017)

Schalke 04 (2017-2019)

Spartak Moskova (2019-2021)

RB Leipzig (2021-2022)

Belçika Milli Takımı (2023-2025)

Ange dışı tamam idim, o da Forest yaptı zaten.

Tedes hakkında yorumum yok, klasik. Futbolcu bireyseli ile takılırlar bir süre.

Domenico Tedesco: "Fatih Terim'den öylesine etkilenmiştim ki onun çalıştırdığı Fiorentina adeta harikaydı. Ayrıca Terim harika bir karakter. Ona gerçekten hayranım"

11inci saniyedeki el sallamasi GiF yapilmali

Sag gozunsol gozunden 1 cm ye yakin yukarida bu adamin.

artık ali koç başkan olsun diye totem yapacağız başka bir çare yok.Saran falan gelirse iso gelir.Ali koç muhakkak başkan olmalı , en kritik dönem bu dönem burdan tedesco dönmemeli

Devin Özek, hocanın yaptığı sunumdan çok etkilendi herhalde. Çok bir para istediğini de sanmıyorum.

Bi tur da ben bineyim demiştir n'olacak. Tspor'a karşı alacağı puan kayıpları mükemmel olur ilk haftadan.

Domenico Tedesco: "Fatih Terim'den öylesine etkilenmiştim ki onun çalıştırdığı Fiorentina adeta harikaydı. Ayrıca Terim harika bir karakter. Ona gerçekten hayranım"

Fatih Terim hayranı olmayan kim var yahu? Ya gizli ya açık herkes hayrandır İmparator'a

Geri
Üst Alt