Haber Fenerbahçe, Teknik Direktörlük Görevine Domenico Tedesco'yu Getirdi

hocanın da kadınlardan ağzının yandığını düşünürsek 🫣🫣
1757433920767.webp

futbolu bilmeyen agresif arkadaş yine çıkmış piyasaya , fb hakkında futbolcusundan,hocasına,yönetimine söylediklerimde tutturma yüzdem %100den aşağı değildir büyük ihtimalle.Tek tek araştırıp baksın bakalım fb hocalarına,oyuncularına ne yazmışım.Kendisi bile övmüştür çoğunu büyük ihtimalle :D futbol bilmez , tek bildiği insanlara sataşmak.Onu biraz azaltıp futbol da izle biraz yada beni takip et söylediklerimi söyle yine bir şey biliyor sanarlar.İş,güç yok zaten biraz bak tek tek bu seneye bile baksan yeter belki farklı bir şey dediğim birileri vardır sana da eğlence çıkar

Gaybahçe.

Hop hop desco top desco.
Hop hop Fener top Fener.

Diğer başkan adaylarının ağzını açamaması nasıl bir acizliktir. Her şey yolunda gitse bile Fb'nin normal bir kulüp olması 2070'leri falan bulur.

0-0lık maçta Muslera kurtarmıştı

2-0lık maçta ise Muslera yakmıştı maç başında

Santraforsuz çıktık ama yani
Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş ile ŞL serüveni... İlk maç Lokomotif'i 3-0 geçince gaza gelmiştik, sonraki Porto deplasmanında ise dünyaları kaçırmıştık. Forvetimiz olsaydı farklı şekilde bitirebilirdik grubu.

Schalke maçlarında Tedesco genç teknik adam, böylelerini bulmalıyız falan diye övülmüştü burada diye hatırlıyorum. Tabi devamını getiremedi o da.

Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş ile ŞL serüveni... İlk maç Lokomotif'i 3-0 geçince gaza gelmiştik, sonraki Porto deplasmanında ise dünyaları kaçırmıştık. Forvetimiz olsaydı farklı şekilde bitirebilirdik grubu.

Schalke maçlarında Tedesco genç teknik adam, böylelerini bulmalıyız falan diye övülmüştü burada diye hatırlıyorum. Tabi devamını getiremedi o da.
O dönem iyidi zaten hatta Tedesco net iyi bir hoca ama insan yönetimi zayıf.

Taktiksel olarak bence bir sorunu yok hatta biraz fazla manyak olduğu için ekstra şeyler de deniyor, herkese farklı oynayabilen esnek bir yapısı var.

Kariyeri ilerledikçe bu garanticiliğe döndü ve başarısız olmaya başladı ama insan yönetimi iyi olsa ve daha lig dinamiklerine göre hareket etse başarılı olabilir.

Benim düşüncem bir süre kasar sonra kem küm edenler yüzünden koyim yapacağınız işe der ve salar.

Iyi bir taktisyen ama egolu oyunculari yönetmek konusunda sikintilari var

Belcika milli takiminda bunu yasadi mesela

Kerem tayfa bunu yer

Bu da 6 ay sonra tüm ülkeye söverek ayrılır

Geri
Üst Alt