Fenerbahçe: "Tüm basın 5 yıldızlı logomuzu kullansın"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe:

"Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir."

"Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına (5 yıldızlı logo kullanımı) hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz."

1657108617638.png

Aslında bunlara 5 yılıdızı vereceksin. Sonra gaza gelip 6. yıldızı bunlardan önce takacaksın. :)

Yapilacak sey basit bu it oglu itlerin dedigini yapan hicbir basin kurulusunu ne basin toplantilarina ne maclara ne idmanlara alacaksin

Kendi kendilerine gelin guvey olsunlar, yaptim oldu demeye getiriyolar da takan yok bunlari

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: beş yıldız yetmez yav. milyarlarca yıldız koyulsun.

Stars-NGC-290-Hubble-Space-Telescope.jpg

ya kullanın geçin, ben çekemiyorum bunların zırlamasını artık. he kardeş en çok şampiyon sizsiniz tamam he. bizimkileri de size yazalım he.

Yiyorsa maçlarada 5 yıldızlı formayla çıkınsana ? Yemez değil mi ?

Yapilacak sey basit bu it oglu itlerin dedigini yapan hicbir basin kurulusunu ne basin toplantilarina ne maclara ne idmanlara alacaksin

Kendi kendilerine gelin guvey olsunlar, yaptim oldu demeye getiriyolar da takan yok bunlari
tff bunlara gereken cezayı vermeli. puan silme devamında küme düşürmeye kadar gitmeli. dıngonun ahırı mı burası herkes kafasına göre şampiyonluk eklesin

Biz dogru duzgun ses cikarmiyoruz diye tepemize cikti arsiz yuzsuz kodumun sikecileri

Nihat varken alamadiniz simdi y kafasi alirsiniz o sokuk halisaha 1.liklerinizi

Geri
Üst Alt