Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.434
- 825
- 983
Ödeyebileceklerse öderlerdi. Çekişmeli bir dava sanırım. Hatta mourinhonun yada talisca'nın ödemeleri olma olasılığı da yüksekÖdeyeceklerine göre hiç bir ceza gelmez her zamanki gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödeyebileceklerse öderlerdi. Çekişmeli bir dava sanırım. Hatta mourinhonun yada talisca'nın ödemeleri olma olasılığı da yüksekÖdeyeceklerine göre hiç bir ceza gelmez her zamanki gibi
?Bu ceza muhtemelen fenerin isine yarayacakti zaten iyiki olmamis
Fifanin verdigi 3 donem transfer yasagi icin ne odemeleri gerekiyor yazilmis mi hic? 1 2 sey gordum ama asiri yalan geldi , baya yuksek paralar. Ama aslinda mantikli, abzurt cexa koyman lazim oderse zaten tranafer yapacak dondurecek para kalmayabilir...ama merak ettim ne kadar diyeBu FIFA'nin verdiği transfer cezası ile UEFA limitleri cezası ayrı.
UEFA'dan aldıkları para cezası zaten aylar öncesinde açıklanmıştı. O 7 milyonluk ceza limitleri uymadıkları içindi.
Rakamı bilmiyorum ama bir yere ya da bir kişiye borçları varmış onu odememişler.Fifanin verdigi 3 donem transfer yasagi icin ne odemeleri gerekiyor yazilmis mi hic? 1 2 sey gordum ama asiri yalan geldi , baya yuksek paralar. Ama aslinda mantikli, abzurt cexa koyman lazim oderse zaten tranafer yapacak dondurecek para kalmayabilir...ama merak ettim ne kadar diye
Bir de 3 donem dedigi kis yaz kis olarak 1.5 sene/sezon heralde?
Evet öyle olması gerekBir de 3 donem dedigi kis yaz kis olarak 1.5 sene/sezon heralde?
Yabancı sınırı düşmeye devam eder bu durumda. Yardım lazim fenereYahu bunlari kenara koyun, TFF ne yapiyor bunlara ragmen?
Olay fifanin ne veza verdigi degil, TFF kalkan oluyor kac zamandir... Adaleti once burada saglaman lazim.Para verip kaldırdıktan sonra ne anlamı var ki
Normalde kadrosu 100 milyon olması gereken kulüp neredeyse 300 milyonluk kadro kuruyor
Hani adalet nerede