Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Formaları Sızdı

Fener bu sefer baya iyi yapmis bence. Besiktas'inki berbat ötesi.

fenerin forma güzel, bizim mor forma fiyasko hem renk saçma hem forma çok malca şimdi bi andaval çıkar sen git antu forumuna gs formasına malca nasıl dersin der bekliyorum.

Gecen birkaç yıla bakilirsa çubuklusu güzel olmuş fenerin

Fb'nin son yıllarda çıkardığı en iyi çubuklu forma olmus diyebilirim. Yıllardr bekledikleri "tam çubuklu" lefter formasına yakın bir forma çıkmış. Göğüs reklamı olmazsa kulüpleri için iyi olmaz tabi ama taraftarlar için güzel olur.

Bjk'nin forması da leş olmuş. 2 sene önce Milan'a yaptıkları formanın tıpkısının aynısı. Ama milanınki daha güzel duruyordu. Bjk'nin sponsor yüzünden berabt olmuş.

Bizim formalara gelince bence sızana 3 forma süper ötesi olmasa bile güzel formalar. Ancak parçalı çıkmayacaksa 110.yılımızda ve 4.yıldız senesinde büyük eksiklik olur. Başkan geçen senenin parçalısı olacak demişti ama futbolcular giyecek mi giyeceklerse kaç maç giyecekler. 1-2 maç giyip bırakmazlar umarım.

Fenerin en iyisine bir, formasına iki.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk in formasi berbat olmus ciddiden vodafone reklami sayesinde :)

Bok atacam diye gerksiz yorum yapmaya gerek yok.

Bence Fenerin formasi gayet güzel olmus. Son senelere göre iyi yapmışlar.

I am the one who knocks!

Boka niye bok atalım ki. E kötü olmuş işte.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin forması güzel.

Ama artık klübümüz bir ilke imza atmalı ve forma konusunda "demokratikleşme" yoluna gitmeliyiz.

Nedir bu forma demokratikleşmesi?

Bir oylama sitesi yapılır. O sitede yaklaşık 20-30 tane forma tasarımı eklenir. en çok oy alan formalar o senenin forması olur.

spam oy yani aynı kişi bir çok kez oy kullanmasını engellemek içinde tc kimlik numarası özelligi aktif edilir. bir tc'den sadece 1 oy kullanılabilir.

bu sistemi ben bile kodlarım. basit.

Reklamsiz forma Imaj acisindan iyi durmuyor. Sanki sponsor bulamamislar havasinsa duruyor fenerin formasi. Ben begenmedin.

fb gördüğüm en kötü formalardan birisi olmuş bjk alman çakması havası var

formalarin dandik oldugunu herkes gözüyle görebiliyor sanirim.

fenerin çubuklusu güzel bence onlara göre tabi

ama bana göre lesh

çubuklu formayla sarı ve lacivert biraraya gelince ortaya tiksinç bir görüntü çıkıyor benim gözümde. berbat ötesi bir formaları var

Geri
Üst Alt