Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Formaları Sızdı

Bjk'nin beyaz formasindaki siyah, kirmizi seritleri hic begenmedim. Fenerin mavi formasi güzel olmus, ama Türk bayragin yuvarlik sekline birseyler bulmalari lazim cidden kötü duruyor.

Bs13_PACUAE4NDe.jpg

Fenerin çubuklusu ilk sızdığında iyi gibi gelmişti ama şimdi kötü olmuş gibi duruyor.Aziz'le Mahmut'tan dolayi. kötü tanıttılar formayı

Fenerin ve beşiktaşın formalarını beğenip bizimkileri beğenmeyenler varsa çıksın daha erkenken.

fenerin geçen sene formalarını kığılı tasarlamıştı galiba,bu yüzden rezaletti formaları ama bu sene işi adidasa bırakmışlar mavi ile çubuklu formaları iyi olmuş

Son yılların en kötü formalarını bize üretmiş Nike.Trabzonun ki bile daha güzel

Fener'in forması gayet hoş, bjk'nin formaları ise kötü olmuş.

Bizim beyaz forma atlet gibi kırmızı formada geçen 2 seneki formalara göre kötü.

Arkadaşım çok belli ediyorsun diğer yorumlarını da okudum transfer nöbetinde kuyt sow mow övmüşsün hadi kendi forumuna

Ah be kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen sen annenin kucağında süt içerken belkide bu dünya hiç yokken,kuş diye tabir ettiğin kişi Avenir Beggen takımını izlemişti canlı olarak.Efsane 96-2000 yıllarının kadrosunun temelini o yıllarda atmıştık.

Aşağıdaki resimler umarım sana güzel bir cevap veya kapak olur.Daha fazlasını sığdıramadım tişörtler bardaklar fincan takımları vs..Ama perdem de GS store dan almıştım.O çıkmış bak.Ayrıca ezeli rakiplerinin iyi yanını görmezsen kendi takımının kötü yanlarını göremezsin.

Do698l.jpg

Geri
Üst Alt