Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Formaları Sızdı

Ah be kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen sen annenin kucağında süt içerken belkide bu dünya hiç yokken,kuş diye tabir ettiğin kişi Avenir Beggen takımını izlemişti canlı olarak.Efsane 96-2000 yıllarının kadrosunun temelini o yıllarda atmıştık.

Aşağıdaki resimler umarım sana güzel bir cevap veya kapak olur.Daha fazlasını sığdıramadım tişörtler bardaklar fincan takımları vs..Ama perdem de GS store dan almıştım.O çıkmış bak.Ayrıca ezeli rakiplerinin iyi yanını görmezsen kendi takımının kötü yanlarını göremezsin.

Do698l.jpg

Yaşım 37 senden 8 yaş büyüğüm bütün msjlarında feneri övmen oldukça dikkat çekici gözüm üzerinde ben kolay kolay kimseye kuş demem kimseye hakaret etmek istemem

Hala da süt içerim hem inek hem aslan sütü geç bu safsataları önce sistemden yaşa bakmayı öğrenebilirsin

Peki abi.yaşın 37 ise saygımdan abi derim.Ama umarım bu 37 senede benden daha çok katkı yapmışındır takıma.Fotoğraftan sonra fikrin değişmediyse diyecek bişeyim yok.Bence kendi fikrinizi değiştirin.Ben 2 konuda fenere pozitif yorum yaptım.Birisi forma ikincisi forvet konusunda.Ve bütün forumda aynı görüşte.Eğri oturup doğru konuşalım biraz.Hee sen burak gibi forvetle ligi götürürüm diyorsan bende senin GS liliğinden şüphe ederim.

Tartışmaya gerek yok abilerim ,kimse takımın eksik yönlerini dile getirmekle ,rakibin bizden güçlü mevkilerini dile getirmekle kuş olmaz :)

Adın büyük namın büyük

Taşıdığın şerefli yük

Sana candan gönül verdik

Şampiyon GALATASARAY

:D

tapa

Peki abi.yaşın 37 ise saygımdan abi derim.Ama umarım bu 37 senede benden daha çok katkı yapmışındır takıma.Fotoğraftan sonra fikrin değişmediyse diyecek bişeyim yok.Bence kendi fikrinizi değiştirin.Ben 2 konuda fenere pozitif yorum yaptım.Birisi forma ikincisi forvet konusunda.Ve bütün forumda aynı görüşte.Eğri oturup doğru konuşalım biraz.Hee sen burak gibi forvetle ligi götürürüm diyorsan bende senin GS liliğinden şüphe ederim.

Yo hayır tabiki takımımızın forvet eksiği olduğu konusunda hem fikirim ama ne öküz gibi kafasını.eğip koşan şikeci emenikeyi ne burağın onda biri etmeyecek cenk tosun ve pektemek toplamını ne ayağında platin olan ve muhtemelen yılın en çok sakatlanan oyuncu ödülünü alması muhtemel demba bayı ne de 35 yaşındaki kuytu beğeniyorum belki sow o da fırmsuz dönemde çok kötüydü ayrıca bu yıl afrika kupasında göreceğim hepsini evet bize forvet lazım ama adam gibi ve mümkünse afrika dışı ayrıca formaları ben beğendim beyaz dıiında bu gözler ne formalar gördü üzerinde adec saat yazılı ortası.şimşekli gutshow didier six dönemlerimizde ne rezil td ler gördü sigi held gibi neyse kuş inancı yaratmıştın bende kusura bakma sende

Katkı kısmına getirerek gelince en azından her yıl store dan kendime ve çocuklarıma birşeyler alırım hanımda arada nasiplenir bu da resimleri [attachment=12073:uploadfromtaptalk1406379001075.jpg][/IMG]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1406379001075.webp
    uploadfromtaptalk1406379001075.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 103
Yo hayır tabiki takımımızın forvet eksiği olduğu konusunda hem fikirim ama ne öküz gibi kafasını.eğip koşan şikeci emenikeyi ne burağın onda biri etmeyecek cenk tosun ve pektemek toplamını ne ayağında platin olan ve muhtemelen yılın en çok sakatlanan oyuncu ödülünü alması muhtemel demba bayı ne de 35 yaşındaki kuytu beğeniyorum belki sow o da fırmsuz dönemde çok kötüydü ayrıca bu yıl afrika kupasında göreceğim hepsini evet bize forvet lazım ama adam gibi ve mümkünse afrika dışı ayrıca formaları ben beğendim beyaz dıiında bu gözler ne formalar gördü üzerinde adec saat yazılı ortası.şimşekli gutshow didier six dönemlerimizde ne rezil td ler gördü sigi held gibü neyse kuş inancı yaratmıştın bende kusura bakma sende

Sende kusura bakma abi.Destek şart takımımıza.Çocuklarınızı da allah bağışlasın.

Geçen gördüm bir yerde, Beşiktaş'lılar bizim mor formaya laf etmiş...

Onların da bir lafı varya " Erkek adam renkli takım tutmaz" hesabı...

19931994morbuyuk1.jpg

Geri
Üst Alt