Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kalan Maçları! Sizce Kim Şampiyon Olur?

FB olacak gibi gözüküyor

Beşiktaş 80
Kayserispor 3
Galatasaray 1
Osmanlıspor 3
Konyaspor3

Fenerbahce 79
Gaziantepspor3
Başakşehir 3
Gençlerbirliği 3
Sivasspor 3

dağılabilirsiniz​

80 puanı görmez şampiyon takım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

konya maça asılırsa 3 puan çıkartması imkansız karganın bizim de kargayı yenmemiz lazım UEFA kupası için ! eğer fenev mallık yapmaz 4 maçı alırsa karga ancak bokunu yer bana göre :)

İbrahim üzülmezin askerleri ligi bitirecek darbeyi yapacaktır bu mesaj da burada dursun

Torku Arena'da bjk 7 yılda 1 olan şampiyonluğunu kutlayacaktır.

**

antep geçen sene erciyesin yaptığını yapabilir haftaya

İnşallah bjk olacak.. Bizde 4 yıldızlı tek takım olarak kalacaz..

Bizim Beşiktaştan puan almamız imkansız.İçeride puan bıraktırmazlar.Konyada 1 puana yatarlar ve alırlar.Fenerin Başakşehir maçı da %100 değil.Mersin ve Trabzon maçları kimseyi yanıltmasın,karşılarında takım yoktu.

fenerin deplasmanlara bakarmısınız deplasmanmı bunlar. bunları deplasman sayanlar ağır cahildir, BAŞAKŞEHİR ile SİVASSPOR.
Başakşehir: Kalede VOLKAN BABACAN, her maç fenerden nasıl goller yediğini unutmadık, topa elini uzatmıyor seyrediyor kasten yediği aşina. Özellikle geçen seneki son maçta fenerden yediği gollere bakınız;

214/215 İstanbul Başakşehir-Fenerbahce dakika 81 gol Diego Ligtv.com.tr
214/215 İstanbul Başakşehir-Fenerbahce dakika 88 gol Pierre Webo Ligtv.com.tr

Sivaspor; külüpçek birlikte hareket ettiklerini saklamadıkları hatalı goller yemekten gözaltına alınan kaleciler vardı. Türkiyede ilk defa bir kulüp başkanı içimizden biri diye açıkça ilan edilerek stadda karşılandı.

beşiktaş başaklara gelmiş :)

fb kalan tüm maçlarını kazanır, bjk de kalan maçlarında bir beraberlik hakkı var ona göre kendisi belirler şampiyon olup olmayacağını

olaya 4 yıldız bizde kalacak şeklinde değil objektif bakarsak ben kargaların şansını az görüyorum bizim türkiye kupasını yüzde 100 kazanacağız diye bir garantimiz yok iyi oynarsın top girmez penaltı atamazsın falan filan tek maçlar bana göre kumardır ! bu yüzden bjk maçına bizimde asılmamız lazım yeneriz yeniliriz o ayrı ama öyle buyrun gelin bizi yenin denecek bir maç değil bana göre ! ben kargaların son 4 maçta strese girmeden tak tak 10 puan toplayacaklarına inanmıyorum ! eğer karga şampiyon olacaksa bu fenevin mallığından olur :)

bjk son maça 1 beraberlik daha alarak çıkar fener den 1 puan onde çıkar son maça ... o maçta konya bi çelme takarsa puan alırsa fb şampiyon olur ...

İnşallah bjk olacak.. Bizde 4 yıldızlı tek takım olarak kalacaz..
ondan sonrada düzelmek icin bi bok yapmicaz bu düsünceyle görde bak
ben zerre sevmem fbyi ama sampiyon olmasi bizim icin daha hayirli!! ne olduysa zaten icine ettigim yildiz yüzünden oldu iyki taktik!

Bizi anlarim da konya neden asilsin ki ?

3 unculukleri garanti degil mi ?

yavru şikecilerin fikstür zor.akhisar maçında serdar'ın ağlamaklı hali görüldü ki bjk bu stresi kaldıramıyor.fb nin tecrübeli oyuncuları ve nispeten kolay fikstürü var artı bjk ile puan puana olsalar ikili averajdan dolayı yine avantajlılar.bence 50-50 şansları.

Beşiktaş'ın maçlarını uzun süredir Fenerbahçe'den bir gün önce oynadığını görüyoruz. Son iki haftaya kadar da böyle devam edecekmiş. İşin komik tarafı bizim Beşiktaş ile maçımız Pazar günü olunca Fenerbahçe'nin maçı Pazartesi oynanıyor. Sinek küçüktür mide bulandırır demişler. Fenerbahçe maçlara rakibinin ne yaptığını bilerek çıkıyor ki, bu bir şekilde avantaj, önlerini görüyorlar. İş bu kadar kritik bir hal almışken artık maçların aynı gün ve saatte oynanması lazım.

Geri
Üst Alt