Haber Fenerbahçe ve PSG, Marco Asensio İçin Anlaşmaya Vardı

İlk yıldan daha fazla harcama yaptırdı kadro kalitesi artmadı yine aynı kaldı ama 80 100e yakın para harcatti ve oyunlarıda gelişmedi bir 3lu bir 4lu derken taraftar tribünlerde yuhaladi bunu en son Aralık gibi sanirim yöneticiyle kavga etti ve kovuldu yerine de Rossi geldi mou nun roma dönemi nerdeyse full takip ettim ,fenerde aynısını yaşıyor
12 milyon euro civarı sokmuştu romayadw

en son bunların nani van persie transferlerinde endişe hissettim sonrası çer çöpü dolduruyolar

Total 51 M euro maliyet .

Meh..

Topu ayağına alan kaleye vuracak. Bu herif kendinden beklenen patlamayı hiç yapamadı. Arada güzel goller atar da topsuz oyunda, bağlantı kurmada falan sorun yaşar. Hep pozisyon bitiren oyuncu alıyorlar garip bi şekilde.

Rotasyon oyuncusu gibiydi daha çok. Maç başına 55 dakika mı neye geliyor süresi 3 gol 1 asist yaptı ligde. 2-3 maçta özel performansları vardı ama özellikle yanılmıyorsam Chelsea maçında çok iyiydi ki 2 gol attı o maçta

menerim kaziklaniyor :D Bu arkadas icin max 5M maas verilir. 12 cok cok fazla.

Devre arasında adı bizimle geçtiği zamankiyle aynı bakışım. Çok iyi adam olabilir, çok istatistik de yapabilir (bilmiyorum) ama adamın kariyerinde 2.000 dakikadan fazla oynadığı sezon yok neredeyse. Geçen sezon 1.600 dk civarı oynamış, bizim Barış Alper 3.800 dk. Bir sezonda bu kadar maç yapan büyük takımlarda oynayan bir adam için çok düşük. Yani bonservisi olmaz, abartı olmayan bir paraya alırsın güzel transfer olur (olabilir diyeyim emin değilim).

Ama böyle hem 15 bonservis vereyim hem de yıllık 10 falan verirlerse harbiden kafayı yemişler. Bu artık acayip bir çaresizliği gösteriyor. Bir de söylendiği gibi Duran da bu da pat küt kaleye uzaktan şut çekeyim kafasındalarsa Talisca gibi, yani adam eksiltme, oyun kurma özelliği fazla yoksa bu sene kafayı yemeye hazır olabilirler.

Ali Koç hiç gidecekmiş gibi durmuyor ama olur da giderse yerine gelecek yönetimi tam bir enkaz bekliyor, bunun da niyeyse farkında değiller. İki tane ne vereceği belli olmayan oyuncuya 30 vermeye devam etsinler.

Skills Videolarini izledim ve karar verdim , bizim ligde Double Double yapar.
Saka bir yana , fena durmuyorda gecen sezon ortalama 60 dakika oynamis. Bizim takimlari anlamiyorum, bonservis arti deli maas git daha gencini alin be. Bunu kime nereye satacaksin bir daha?

Top ve şut tekniği harika bir futbolcu. Ayrıca iyi bir oyun zekası da var. Lakin İspanyol futbolcuların ülkemizde yaşadığı buhran küçümsenmemeli. Baskıyı üstünde bu kadar fazla hissetmekten pek haz etmiyorlar. Szyman topu geri kazanma konusunda bir yararı vardı. Hücumda çok fazla tıkanmıştı. Şimdi takım savunmasından feragat edip, hücum olarak net performas isteniyor sanıyorum ki, ve tabii ki eğer Syman yerine alındıysa. Kanat olarak falan alındıysa genel olarak bir nebze atak öldüren tip muamelesi görebilir.

Konuşulan rakamlar doğru ise Osimhen falan bedava cidden.

bu herife beş para verilmez kronik sakat. bu real madrideyken öyle bir sakatlanmıştı ki dizi ters dönmüştü. asla futbol oynayamaz

Menermahçe Şampiy....

İyi bir oyuncu ne yazık ki

Fb minimum Nisan sonuna kadar yarışta olur

Mourinho her maç kaleyi gole kapatalım zaten bir tane sıkıştırırız planı yapıyor belli ki

Asensio takımı en az Tadic kadar sırtlar ama onun kadar sürekliliği olmaz

Screenshot_20250712_123749_Chrome.webp

Geri
Üst Alt