Fenerbahçe Yeni Logolar Tescil Ettirdi

hahahah komedi bir klup yahu bu ne rezillik
sanki profesyoneller değil de 3 - 5 ergen yönetiyor klubu
sorsan dünyanın en büyük klubu

Bu şekil kullanıp, yıldız mastürbasyonu yapmalarında bir beis yok.

Allah utandırmasın diye dua etmişler sanırım, bu ne ezikliktir yahu?

Tff sadece şampiyonluk yıldızları logunun üzerinde bulunabilir derse diye bosa düşmemek için alta aldırmişlar. Fıkradan hallice bir anadolu kulubu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

ahsashhsahsahsahshadhasfhfhas

ben koç'u kutluyorum. sonuçta bu kadar hikayeyi satıyor, taraftarı da alıyor. 2 3 transfer de yaptı, yine susturdu.

aşırı cringe bir şey bu ya ahahakhkakha

grafik tasarımdan hiç anlamam da şu nedir aga?

1690014658590.webp

simetri nerde yani? para verip bunu mu yaptırmışlar? hangi tasarım şirketiyse açıklasınlar da hatayla faln girmeyelim içeri.

Tek kullanabilecekleri en alttaki logo. 1 ay önce konuya bunları attım ben yav.
TFF’de Fenerbahçe spor kulübü 1907 hangi kulüpse o kullanır. Sadece en alttakini Fener kullanabilir marka tescili Fenerbahçe spor kulübü olarak tescil edilmiş de, spor kulübünde 5 yıldız koymak nereden bakarsan angutluk. Bunu gidip voleybola, su sporuna falan da koyacaksın spor kulübünün logosu bu oluyor.

Artık komik bile değil, acıyorum bunlara

Herkes kıskanabilir ama bu kadar belli edilmez yahu.

Galatasaraylı atalarımızın kurduğu birnevi çocuğumuz olan Fenerbahçe sahipsiz değildir. Bizden izin almadan öyle istediğini yapamazsın Ali Koç efendi.

İki tane kırmızı çizgimiz var armanızdaki maydonoz ve maskotunuz civciv. Atalarımız onları oraya boşuna koymadı, kutsalımıza dokundurmayız.

Yıldız konusuna gelince onuda istediğin sayıda koy hatta alnına dövme de yaptırabilirsin. Çünkü bunun bizde yarattığı duygu yalnızca "başkası adına utanma" duygusu. Şu an bu duyguyla yazmaktayız.

Her zaman Fenerbahçe'nin büyüklüğünden ve duruşundan falan bahsederler. Farkında değiller ama böyle şeyler yapa yapa kendilerini olduklarından daha da küçük düşürüyorlar ve aslında ne kadar küçük bir kulüp olduklarını gözler önüne seriyorlar.

Eziklik kompleksinden şuurunu kaybetmiş gerizekalı taraftarları da bunlara alet oluyorlar. Ben olsam utancımdan yerin dibine girerim, hatta ciddi ciddi tuttuğum takımın taraftarı olmaya devam edip etmemeyi sorgularım gerçekten bizde şöyle bir olay yaşansa.

Insanda biraz gurur, biraz onur, biraz haysiyet olur.

Rakip diye uğraştığımız takımlara bak. Biri haksız şampiyonluk peşinde koşar yıldız ister, diğeri ise depremde ölmüş veya hayatı perişan olmuş insanların üstünden hak çıkarmaya çalışır. Yemin ediyorum biz bu kokuşmuş lige çok ama çok fazlayız.

Her zaman Fenerbahçe'nin büyüklüğünden ve duruşundan falan bahsederler. Farkında değiller ama böyle şeyler yapa yapa kendilerini olduklarından daha da küçük düşürüyorlar ve aslında ne kadar küçük bir kulüp olduklarını gözler önüne seriyorlar.

Eziklik kompleksinden şuurunu kaybetmiş gerizekalı taraftarları da bunlara alet oluyorlar. Ben olsam utancımdan yerin dibine girerim, hatta ciddi ciddi tuttuğum takımın taraftarı olmaya devam edip etmemeyi sorgularım gerçekten bizde şöyle bir olay yaşansa.

Insanda biraz gurur, biraz onur, biraz haysiyet olur.

Rakip diye uğraştığımız takımlara bak. Biri haksız şampiyonluk peşinde koşar yıldız ister, diğeri ise depremde ölmüş veya hayatı perişan olmuş insanların üstünden hak çıkarmaya çalışır. Yemin ediyorum biz bu kokuşmuş lige çok ama çok fazlayız.

Nerde bahsetmişler renkdaş okuyalım :)

Adını koyamadıkları şey değilimiydi o :)

Geri
Üst Alt