Fenerbahçe Yeni Sponsorunu Kap'a Bildirdi!

Ben söyledim de inandım diye bir şey söylemedim. Sadece o yönde haber yapanlar var ama mümkün değil demiştim. Bu bile yüksek sayılır şu an için.

Bizim aldigimizla falan kiyaslarsak kesinlikle yüksek zaten. Tabi Dursun neyi dogru yapti ki adam gibi sponsoru bulsun.

Sadece 1 sene olmasi ilginc, ben aslinda 2-3 senelik sponsor olup tüm parayi bir anda verir külübü bir nebze rahatlatir diye tahmin etmistim.

Biz en iyi dönemlerimizde bile sponsor diye dilenirken şikeciler rezil dönemlerinde bu kadar rahat sponsor buluyor... rezalet

Şampiyonlar ligindeki 2 galibiyete denk geliyor, aşırı büyütmemek lazım

Istedigi parayi aktarsinlar. Adamlarin 650 milyon euro borcu var. 5.5 milyon mi kurtaracak bu loser takimi

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

tüpraş değil mi şimdi?

Bence Avis olma sebebi uluslararasi forma ya ondan. Cunku yonetici cebinden sppnsor olursa ffp nin ellerinde patlayacagini biri sonradan uyardi kesin.

Tupras %100 koc holding oldugundan ve a.koc sahiplerinden oldugundan son anda ellerinde patlamadannkurtuldu. Avis burada koc la ortak.

Avis oldugundan global reklam diye uefaya aciklama yapacaklar, arka planda koc holding avis turkiyeyi 36 milyon tl fonlayacak!!

Kapa bildirdi ama tabağa bildirmedi ahhahhahahah

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1539964341200.webp

Geri
Üst Alt