Fenerbahçe Yine Ağladı!

5. dakikada olan pozisyona simdiye kadar 100 tane olduysa istisnasiz 99'una faul verilmistir. Bizim bile en az 5 - 6 tane hatirlarim.
Bekledikleri penalti komedi
Istanbul'un penaltisi %10000000

fener yine boş işlerle uğraşıyor
tarftarda yemiyor artık
İş her hafta açıklama yapmaksa
Giresun maçı emre akbaba net penaltı
Trabzon larsenn el net penaltı
Kayseri yine el penaltı, ilk golleri faul
Alanya hakem rezaleti
Konya kırmızı pozisyonu ve iptal edilen gol (ince bir pozisyon)
Hepsi puan kaybı
Her maç açalım resmi siteyi pozisyonları tek tek yazalım mı
Taraftar bir yer iki yer
Biraz da top oyna der
fener kaç haftadır top oynamıyor

2-0 dan 5 as oyuncusu olmayan takıma kendi evinde puan veriyorsun. utanmadan açıklama yapıyorsun. pühhhh

Bu son cirpinislar 1 beraberlik mağlubiyet aldı mı dagilirlar

5. dakikada olan pozisyona simdiye kadar 100 tane olduysa istisnasiz 99'una faul verilmistir. Bizim bile en az 5 - 6 tane hatirlarim.
Bekledikleri penalti komedi
Istanbul'un penaltisi %10000000
Gol iptalinde emin değilim ama Fb'ye verilen penaltıların yanında İstanbul'un penaltısı net oğlu net penaltı.Şu penaltıya ağlamaları tam arsızlık başka bir şey değil.Gerçi Antalya ve Ümraniye maçlarında da yedikleri goller son dakikada uyduruk bir şekilde iptal edilmişti,ona da ses çıkarma hakları yok böyle düşünürsek

Şampiyonluğu kazandığımız zaman da bol bol anlayabilirsiniz hakkınızdır 😂

Gol iptalinde emin değilim ama Fb'ye verilen penaltıların yanında İstanbul'un penaltısı net oğlu net penaltı.Şu penaltıya ağlamaları tam arsızlık başka bir şey değil.Gerçi Antalya ve Ümraniye maçlarında da yedikleri goller son dakikada uyduruk bir şekilde iptal edilmişti,ona da ses çıkarma hakları yok böyle düşünürsek
Sarper, emin ol bu ligde kaleciye yapilan her temasta faul verilmistir.
Ayrica faul verilmese bile insanlar olaya sanki mac 3 - 0 olacakti diye bakiyor ama oyle degil. Sadece skor avantajini alacaklardi, onu da zaten 2 - 0 ile aldilar. Hani 80. dakikada 0 - 0 oldugunda veya 2 - 1 iken 3 - 1 olacakken neyse ama oyle de degil.
Bekledikleri penalti tamamen doyumsuzluk

Diyorki, masa basinda aldimiz maclari ancak hakemi devreye sokarak kazaniyoruz, kalibimiza göre rakip bulunca (istanbulspor) masa basinda gereksiz para harcamiyoruz ama o maci ters giderse bayri kiyak yapin bir iki bedavadan penalti verin isyanini yapiyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam kaleciyi biçti resmen. Kaleci ikinci pozisyona müdahale edemezdi. Yani şansını bitirmiş oldu. Buda net fauldur. Ne diye agliyo bu mallar. Alışmışlar kayrilmaya. Maç içinde bir sürü faul var alakası olmayan fenere verdi kadir denen ... sırf gol atsınlar diye. Daha eski maçlara gitmedim bile orda başka hikayeler var. Neyse ağlamaya devam at kafalari ağlaya ağlaya kimse size kupa vermez. Asrın sikesini yaptınız yine olmadi

Adam kaleciyi biçti resmen. Kaleci ikinci pozisyona müdahale edemezdi. Yani şansını bitirmiş oldu. Buda net fauldur. Ne diye agliyo bu mallar. Alışmışlar kayrilmaya. Maç içinde bir sürü faul var alakası olmayan fenere verdi kadir denen ... sırf gol atsınlar diye. Daha eski maçlara gitmedim bile orda başka hikayeler var. Neyse ağlamaya devam at kafalari ağlaya ağlaya kimse size kupa vermez. Asrın sikesini yaptınız yine olmadi
Valla onu bende anlamadım artık hakem yorumcularıda eyyam yapıyor, pedro bildiğin topa doğru gitti kaleci topa ondan önce dokundu ve çarpıştılar. Pedro sabit durmuyordu pedro topa doğru koştu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakem neden adil yönetti? Anlayan var mı? Birileri rahatsız olup seçim öncesi bunlara bir dur dedi mi diye düşünüyorum. Adamlar kurumsal kurumsal şike yapıyorlardı. Örneği yok bunun dünyada. Şike yaptıklarını adeta itiraf ettiler tv'lerde. Neden hakem birden adil oldu? Erden Timur'un bildikleri etkili olmuş görünüyor.

Hakem neden adil yönetti? Anlayan var mı? Birileri rahatsız olup seçim öncesi bunlara bir dur dedi mi diye düşünüyorum. Adamlar kurumsal kurumsal şike yapıyorlardı. Örneği yok bunun dünyada. Şike yaptıklarını adeta itiraf ettiler tv'lerde. Neden hakem birden adil oldu? Erden Timur'un bildikleri etkili olmuş görünüyor.
Fırat Derelioğlu Lale Orta’yı mahkemeye verdi.

O adamın eli uzun belli. Adnan Oktar’ı ben hapse gönderdim dedi, geçen cezası onandı.

Ama bu demek değil huylu huyundan vaz geçer.
Beşiktaş maçında dikkat edelim.

Geçen Fenerli biri yazmış, spor kulübü müyüz hukuk bürosu muyuz belli değil diye.

Adamlar her gün açıklama yayınlıyor. Gündem değiştiriyorlar yine sadece, gerizekalı taraftarları da kanıyor Ali'nin oyunlarına. Bu kafayla devam etsinler bi 10 sene daha şampiyonluk göremezler.

Bir iki haftaya şampiyonluk tamamen yalan olunca yine 5 yıldız muhabbeti de dile getirilmeye başlanır. Böyle böyle uyutuyorlar aptalları.

Hakem feneri katletse 3 hafta önce lige havlu atmıştı haberi yok dangozların.

Taraftara oynuyorlar artık başka açıklaması yok. Açıklama yapma zorunluluğu hissediyor yönetimleri. Başarısızlıklarına kılıf uydurma çabası.

Şunu soruyorum iptal edilen gole benzer bir pozisyon düşünelim. Topa önce fenerli topçu temas etsin ve İstanbulsporlu kaleci fenerli topçuya hızını alamayıp şöyle bi girip biçsin. Bu durumda fener penaltı beklemeyecek mi? Birebir aynı pozisyon sadece özneler yer değiştirmiş durumda. Penaltı bekleyeceksen İstanbulsporlu kaleciye faul olduğunda golün iptali normal değil mi?

İşleri güçleri gündem değiştirmek.

Hakem lehimize yönetmeden İstanbulspor'u bile yenemiyoruz itirafı olmuş. O kadar alışmışlar ki ortadan maç yöneten hakem görünce kendilerine operasyon var sanıyorlar.

Geri
Üst Alt