Fenerbahçe Yine TFF'yi Tehdit Etti!

Bunlar futboldan defolup gitse millet rahat nefes alacak,huzur gelecek futbola...

Her sene tehdit,şike,zalimlik....Futboldan zevk alamıyor bu çıban başı yüzünden millet...!

Her puan kaybettikleri maç ağlıyorlar, artık gerçekten sıktı.

Her puan kaybettikleri maç ağlıyorlar, artık gerçekten sıktı.

Biliyorlar bu takımın şampiyon olamayacağını başka ne yapsın adamlar. Mağdurlar. Gerilim lazım, kavga lazım onlar için. Birşeyler lazım yani yoksa kendi kendilerini bitirecekler. :)

fenerin ağlama mevsimi yaklaşıyor ama küresel ısınmadan mı bilinmez bu sene erken geldi..

valla hakem mükemmele yakın maç yönetmiş.

kimse kıvırmasın.

Aynen öyle renkdas. Mükemmel mac yönetti hakemin hakkini kimse yemesin.

Emenike'ye aldatmaya yönelik hareketten 2-3 kere sari kartta vermeliydi aslinda. Onun da yapsaydi fevkaladenin fevkinde mac yönetmis olacakti.

Ins. böyle devam eder Hüseyin Göcek.

Cüneyt Cakir'dan cok daha iyi bir mac yönetti.

Bence suan: Firat Aydinus = Halis Özkahya = Hüseyin Göcek >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Cüneyt Cakir

Cüneyt tam bir eyyamcidir, son derece de kötü bir hakem bence. Ölümcüül hatalar yapiyor.

Bir hakem bunlar yüzünden amatöre gönderildi bir hakemin hakemlik hayatı bitirildi. Bunlar hakemleri korkutalım derken çok fena kızdırdılar. Bu saatten sonra yüreği olan hakemler kuşlara göz açtırmaz.

AKP yönetimiyle FB yönetimi tıpatıp aynı. Yapacağını yap, ortaya çıkınca inkar et, sonra edepsizliğe başla. Kargaşa çıksın, bundan beslen. Hep birilerini suçlayan sözlerle yandaşlarını gaza getir, mağdur edebiyatı yap.

bu maçta da hakeme salladılar ya pes artık cidden pes....artık futboldan da nefret etme noktasına getirdiler az kaldı

CAMİA OLARAK BUNLARIN TOPUNUN ŞAKÜLÜ KAYMIŞ :melo:

:melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo:

Konuyla tam alakalı değil ama, 3 Temmuzun hemen sonrasında MAA , yanlış hatırlamıyorsam Aziz hastanede iken hastane önünde bir açıklama yapmıştı.

Muhabirin iddalar hakkındaki düşüncesini sorduğunda; " O kadar şey varki. Sanırım iddalar doğru" tarzında birşeyler söylemişti.

Şimdi aradım bulamadım onu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QP0mE8F3fvg[/media]

O zaman ne diyoruz.

Konuyla tam alakalı değil ama, 3 Temmuzun hemen sonrasında MAA , yanlış hatırlamıyorsam Aziz hastanede iken hastane önünde bir açıklama yapmıştı.

Muhabirin iddalar hakkındaki düşüncesini sorduğunda; " O kadar şey varki. Sanırım iddalar doğru" tarzında birşeyler söylemişti.

Şimdi aradım bulamadım onu.

"Durum tahmin ettiğimizden vahim" demişti...

Tehdit uygulamaya dökülüyor :

Çarşamba günü TFF'yi basacaklarmış !

Bu açıklamalar ile iç saha maçlarını garanti altına alıyorlar. Kendi sahalarında kendi lehlerine yapılan hatalarda da konuşsunlar şerefli iseler. Kendi lehine yapılınca insandır olabilir, kendi aleyhine olduğu zaman öfke, nefret kus. Yok öyle yağma.

Merak ediyorum TFF ve MHK ne zaman karşı bir direniş gösterecek.Bu hususu gerçekten çok merak ediyorum.Kendilerini o denli zayıf hale getirdiler ki FB kaybettiği her maç sonrası bu açıklamaları yapıyor.Artık bu tarz açıklamaları bir gelenek haline getirdiler.

Geri
Üst Alt