Fenerbahçe Yönetimi, Phillip Cocu Konusunda Kararını Verdi

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
a4cbf4ls.xkn.jpg

Sezon başından bu yana Fenerbahçe'de beklenen performansı henüz gösteremeyen Phillip Cocu'nun akıbeti belli oldu.

Fenerbahçe yönetimi, kulüpteki geleceği tartışılan Phillip Cocu ile yola devam kararı aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya elenen ve ardından ligde üst üste alınan kötü sonuçlarla beraber koltuğu sallantıda olan, Dinamo Zagreb deplasmanındaki ağır yenilgi sonucunda ise bir numaralı gündem haline gelen Phillip Cocu'nun kaderini derbi belirledi.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, 1-1 biten Beşiktaş derbisinde umut vadeden bir futbol sergileyen Fenerbahçe'de yönetim, Cocu ile yola devam kararı aldı.

Başkan Ali Koç ve yönetim kurulunu mutlu eden derbi performansıyla birlikte Fenerbahçe için yeni teknik adam defteri şimdilik kapanırken kötü senaryo dahilinde B planı için de hazırlıklar yapılıyor.

Fenerbahçe'nin başında şu ana kadar 9 resmi maça çıkan Cocu, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Şov.

İki hafta daha kötü sonuç alınsın bakalım kokusundan eser kalmaz.

Bizim icin icin iyi haber fener icin kötü cocunun kalmasi. Para yok kovsak tazminat öderiz yerine oynadimiz futbol umut vaat ediyor ayagi ile yarisdan kopacaklar. Aziz yildirimin kopyasi olmaya aday ali koc.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben başarılı buluyorum.

Demek ki 2 hafta sonra kovacaklar.

Klasik senaryo.Haftaya kazanamazsa gönderirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ft hocan akhisar'dan fark yememekten aciz daha

esas sen neden bahsediyorsun!
Fener geçen sezon 3 kere yenilmiş akhisara.
Içerde dışarda ve kupa'da.
Akhisara yenilebilirsin önemli olan sezon sonu o ipi göğüslemen.
FT hocam sizlere inat 7 kere göğüslemiş o ipi, yaşın kadar kupa kazandırmış bizlere.
Avrupayı dize getirmiş, Galatasarayı dünya çapında bir marka haline gelmesinde büyük pay sahibi olmuş.
Akhisar kim yenilsek ne olur ki?!
90 lardan beri futbol izlerim bu adam kadar hedef maçı kazanan görmedim hayatımda.
Geçen sezon Trabzon Başak bjk ve son 3 deplasmanı hatırlatırım sana.
Bir akhisar maçıyla ne yüceltiriz ne küçültürüz.

Gscimbom Mobile

Fener geçen sezon 3 kere yenilmiş akhisara.
Içerde dışarda ve kupa'da.
Akhisara yenilebilirsin önemli olan sezon sonu o ipi göğüslemen.
FT hocam sizlere inat 7 kere göğüslemiş o ipi, yaşın kadar kupa kazandırmış bizlere.
Avrupayı dize getirmiş, Galatasarayı dünya çapında bir marka haline gelmesinde büyük pay sahibi olmuş.
Akhisar kim yenilsek ne olur ki?!
90 lardan beri futbol izlerim bu adam kadar hedef maçı kazanan görmedim hayatımda.
Geçen sezon Trabzon Başak bjk ve son 3 deplasmanı hatırlatırım sana.
Bir akhisar maçıyla ne yüceltiriz ne küçültürüz.

Gscimbom Mobile

akhisar'a yenilebilirsin ama

fark yiyemezsin!

gelen geçen 3 4 tane çakıp gidiyor. sen ft'ye bnoserlık yapıcam die gömmüşün kafayı kuma, biz napalım..

fark yiyemezsin!

gelen geçen 3 4 tane çakıp gidiyor. sen ft'ye bnoserlık yapıcam die gömmüşün kafayı kuma, biz napalım..
80 artı da gelen iki gol birisi penaltıdan.
Devre arasına girmeden kaçırdığımız penaltı.
Bu maç vasat oyunumuza rağmen çok farklı bitebilirdi.

Ben hocamıza bir şey yapmıyorum hakkını teslim ediyorum sadece.
Şundan adım gibi eminim eğer hoca bir daha giderse bu bizi kulüp olarak maddi manevi 10 sene geri götürür.
Birisi gelir devre arası 10 tane çöp alır, dk. 89 durum 1:1ken Drogba çıkar Ceyhun Gülselam girer, birisi gelir içimizden halledecez der, birisi gelir beyefendilik yapar, birisi gelir budalamak ister, birisi gelir köyün ağası olmak ister medyayla my friend diye konuşup bizi rezil eder ama en kötüsü hepsi bizim kimyamızla/winner ruhumuzla oynar.

Ne kadar unutkan oldun sen bunları biz yaşarken sen neredeydin ?

Gscimbom Mobile

fark yiyemezsin!

kusura bakma reis ama fazla eleştirisel yaklasmıssın.akhisar maçının 2.yarısını tekrar izledim.yediğimiz ilk gol bi yana, o atılan lanet uzun top ve durantoptaki hatalar dışında pozisyon vermemişiz.zaten beklenmedikti musleranın hataları.net olarak bütün takımda odaklanma sorunu var.ilkyarıda da akhisarın karşı karşıya pozisyonu yok öyle.bi rövaşata vuruşu var,mucizevi.biz akhisarı hafife aldıgımızdan ötürü kaybettik o maçı.

Geri
Üst Alt