Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile Anlaşmaya Vardı İddiası

dünya kupasında da şeapmak istemez mi herif
şunun şurasında 15 ay fln kalmış

dünya kupasında final oynaması iyi hoca yapmaz. Mandzukic,Rakitic,Perisic ve Modric liderliği vardı o takımda. 2018 sonrası zaten hırvatlar nasıl düştü görüyoruz

3323.jpg

Tüm şartları kabul eden Zlatko Dalic'in, son anda bir değişiklik olmazsa gelecek sezon Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacağı aktarıldı​

1624017391633.webp

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de ibre, Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'e döndü. Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe'nin, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Teknik direktör adaylarında sayı üçe düştü” şeklindeki sözlerinin ardından, listenin başındaki ismi ortaya çıkardı. Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında şu anda Hırvatistan Milli Takımı ile EURO 2020’de mücadele eden Zlatko Dalic’in diğer adaylardan bir adım önde olduğu öğrenildi.

Sözcü gazetesinden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştı. Başkan Ali Koç, Zlatko Dalic ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşmaya vardı. Tüm şartları kabul eden Zlatko Dalic, son anda bir değişiklik olmazsa gelecek sezon Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacak.

Zlatko Dalic’in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe’nin gündemine gelmiş, ancak Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı.

2017'den bu yana Hırvatistan'ın başında​

Fenerbahçe’nin teklifine prensipte “Evet” diyen Zlatko Dalic’in isminin, seçim sonrası açıklanması bekleniyor. Kariyerinde daha önce HNK Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain gibi takımlar bulunan 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör, 2017 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırıyor.

Zlatko Dalic, 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’nı finale taşımıştı. Finalde Fransa’ya kaybeden Hırvatistan, dünya ikincisi olmuştu.

Nerde bir dandik futbol adami fenerbahce onu bulup getiriyor gerçekten inanilmaz

Hırvat basınından Vecernji list'te yer alan habere göre Fenerbahçe ile herhangi bir temas kurmadığını belirten Dalic sadece Hırvatistan Milli Takımı'na odaklandığını söyledi:

"Fenerbahçe ile herhangi bir temas kurmadım. Bu söylentiler umurumda değil ve düşünmüyorum da. Sadece Hırvatistan Milli Takımı'na ve EURO 2020'ye odaklandım."Bu söylentiler ya da iddialar hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgim olmayan bir konu hakkında yorum yapamam ve bu konuya karışamam. Fenerbahçe ile görüşmedim."

Her seferinde daha kötüsünü bulmayı başarıyorlar. Özel bir tebrik hak ediyorlar

Geri
Üst Alt