Fenerbahçe zorla galip getirildi !

Cevap: Fenerbahçe zorla galip getirildi !

[video=youtube;RrfSFDrBjnA]https://www.youtube.com/watch?v=RrfSFDrBjnA[/video]

şuna penaltı değil diyenler var.yuh artık nası izliyorsunuz anlamıyorum..

Ne yapmis Ivan anlatsana? Itmis mi, celme mi takmis? Adam kademeye girerken Niang onune gecmis, Ivan da o hizla kosarken pozisyon icabi hafiften degmis. Niang'a herhangi bir mudahelesi yok ama, zaten faul yapmamak icin ellerini kaldiriyor.

Ne el ne ayak darbesi var. Penaltının yanından geçmez. Korner falan daha mantıklı.

Christian'ın taş çizgisinde Olcan'a attığı yumruk niye hiç konuşulmuyor yahu, yoksa ben mi yanlış gördüm?

[video=youtube;RrfSFDrBjnA]https://www.youtube.com/watch?v=RrfSFDrBjnA[/video]

şuna penaltı değil diyenler var.yuh artık nası izliyorsunuz anlamıyorum..

al işte bi angut daha. sen nasıl izliyon acaba kesin 69 pozisyonuna gecip izliyosundur.

Ne yapmis Ivan anlatsana? Itmis mi, celme mi takmis? Adam kademeye girerken Niang onune gecmis, Ivan da o hizla kosarken pozisyon icabi hafiften degmis. Niang'a herhangi bir mudahelesi yok ama, zaten faul yapmamak icin ellerini kaldiriyor.

lol. hayri bey futbolla ilginizi kesin. komik duruma düşüyorsunuz.

ivan hatta kum havuzunda kum yapıyordu. niang gelmiş kumdan kalelerini yıkmış. ivanda ağlamış. misal. komedi işte.

şu maçı tartışmayı bırakalım. kimseye faydası yok. penaltıları verilmemiş. şu kararları verirken, derbi olsaydı ve aleyhimize olsaydı ne diyecektiniz?

doğruları söylemekten korkmayın. ama korkuyorsanız da yalancı olmayın.

hakem çok şanslı ama. eğer fener kazanmasaydı o golle bugün kaos vardı.

saygılar.

lol. hayri bey futbolla ilginizi kesin. komik duruma düşüyorsunuz.

ivan hatta kum havuzunda kum yapıyordu. niang gelmiş kumdan kalelerini yıkmış. ivanda ağlamış. misal. komedi işte.

şu maçı tartışmayı bırakalım. kimseye faydası yok. penaltıları verilmemiş. şu kararları verirken, derbi olsaydı ve aleyhimize olsaydı ne diyecektiniz?

doğruları söylemekten korkmayın. ama korkuyorsanız da yalancı olmayın.

saygılar.

kuşculların taraftarı konustu. penaltıları verilmemiş deyip geciyorsun bide. madem bukadar objektifsin. niye luganonun yaptıklarını söylemiyorsun. senin yazıların hep feneri savunmak üzerinemi. yoksa sen kendini GSLI GİBİ GÖSTEREN FENERLİ civcivlerdenmisin. senin bu kacıncı feneri savunman. 1kere savunursun 2 kere savunursun anlarız. 50 kere feneri savunan adam fenerlidir. burda kimseyi kandırmaya kalkma..

kuşculların taraftarı konustu. penaltıları verilmemiş deyip geciyorsun bide. madem bukadar objektifsin. niye luganonun yaptıklarını söylemiyorsun. senin yazıların hep feneri savunmak üzerinemi. yoksa sen kendini GSLI GİBİ GÖSTEREN FENERLİ civcivlerdenmisin. senin bu kacıncı feneri savunman. 1kere savunursun 2 kere savunursun anlarız. 50 kere feneri savunan adam fenerlidir. burda kimseyi kandırmaya kalkma..

kuşçu sensin. o kuşlarıda münsaip bir şekilde size havale ediyorum.

şu "kuşçu" gibi laflar 6-8 ay önce yazıldığında mod'lar uyarırdı.

2011'e girdik forum'da antu'nun sarı-kırmızı versiyonuna dönmeye başladı.

paralı tetikçiler gibi saçmalamamı beklemeyin lütfen.

şu ana kadarki bütün yazılarımın arkasında durucak şekilde yazdım.

interneti yeni keşfeden bebeler gibi forum görünce küfür uzmanı olmadım. olmayacağım.

forumda klavye mastürbasyonu yaparak da deşarj olma gibi bir saplantım yok.

sadece 2,5 aylık üye olup 2390 mesaj (günce 30 "boş" mesaj) yazmadım bu yüzden.

gerekli gördüğüm yerde yazıyorum.

zaten işler iyi giderken bişiy yazdığımı göremezsiniz.

siz bilmessiniz ama bu blogda da yazılarım mevcut 2009'dan kalma.

sizin gibi forum fatihi yeni üyelerin anlayamayacağı şeylerden bahsediyorum biliyorum. ama napalım ben böyleyim.

fenere gelince.

kimseyi savunduğum yok. lugano'nun müptelası değilim. sabah akşam lugano'yla yatıp kalkmıyorum.

herkesin üzerinde ittifakla kırmızı dediği bir konu hakkında ne yazmam gerekiyor anlamış değilim?

hadi senin tatlı canın için yazıyım: lugano 30 kere atılmalıydı.

bu arada fener'in maçını canlı izlemedim. sadece özetlerden gördüğümü söylüyorum.

bunu söylememin nedeni o kadar umrumda değiller.

misal "el classico"yu da izlemedim. o da umrumda değil.

ama şu maç için açılan artık milyonuncu başlık olunca artık bıktırdı.

bilmem anlatabiliyor muyum?

Geri
Üst Alt