Utanıyorsanız ışıkları kaparız @Fenerbahçe
images

Hem ertelenmeyecek hemde pazar oynanacak. Erteleme gerekçesi neymiş?

Avrupa maçları bitiyor derbi ondan sonra. Arada avrupa maçı olsa neyse diyeceğim de.. Tabi takımda stoper kalmayınca haciosmanogluna yalakalık yapmaya başladılar.

Kabul eden yonetim defolsun gitsin. Açık açık söylüyorum ana avrat söverim.

Ayrıca bu konuyu açan arkadaşa da dikkat çekmek istiyorum. Fazla tesadüf

Fenerbahçe, Altınordu'nun U14, U15 ve U17 takımlarından 20'ye yakın futbolcuyu kadrosuna kattı.

[DHA]

1000117894.webp

Fenerbahçe'den yabancı hakem konusunda yeni açıklama:

"24 Şubat 2025 tarihinde oynanan derbi müsabakasına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından atanan yabancı hakem heyeti yönetiminin Türk futboluna olumlu anlamdaki katkıları spor kamuoyunun çoğunluğu tarafından görülmüştür. Gerek müsabaka öncesi gerekse müsabakadan sonra hakem heyetinin performansı sonucunda aynı hakemin bazı Süper Lig kulüpleri tarafından da kendi müsabakalarında istenmesi, bugüne kadarki taleplerimizin haklılığının bir göstergesidir.

Bu sebeple Türkiye Futbol Federasyonu’na 25 Şubat 2025 tarihinde müracaat ederek 2024 - 2025 sezonunda kalan tüm müsabakaların yabancı hakemler tarafından yönetilmesi talebimiz resmi olarak iletilmiştir.
Bu bağlamda rakiplerimizin bizimle olan müsabakalarının yabancı hakem tarafından yönetilme isteğini memnuniyetle karşıladığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız"

Evet bu sezon kurulan yurtdışında sahibi olduğu takımı tutan yabancı hakemi derbiye atattıracak kadar organize yapıbahçenin rezillikleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Bunlarında bir şey oynadığı yok anca ağlaya sızlaya gizli kapaklı işlerle hileyle hurdayla tüm ülke hatta tüm dünya bir araya geldi şampiyon olmaya çalışıyorlar ama yine olamayacaksınız
İYİLER HER ZAMAN KAZANIR

Geri
Üst Alt