fenerbahçe

Yine bizi itham ettikleri seyi kendileri yapmis.

Dursun tff baskanina mali durumumuz kötü, bize destek verin sampiyon olmaliyiz dedigi iddiasini ortaya attilar.

O kadar belli ki bunu kendi baskanlarinin yaptigi.

Izlemeyremler için kısaca 2 kişi haricinde çok kötü bir takım.
2 tane akıllı oyuncu var ve onların takımı oynatmasından başka numaraları yok. Daha doğrusu legal numaraları yok. Bu ikisi zaten zor top kaybı yapıyorlar bir de bunun üstüne müthiş hakem desteği var. Adamların da faydası 70 ise birden 90'a çıkıyor. Kerem'i kesip Lookman gelseydi çok daha kolay skora gidebilirlerdi.
Bu hakemlet var olduğu sürece o ikisi 40 gol filan atarlar.
Bizde de Lang o aklı katacak gibi.

Izlemeyremler için kısaca 2 kişi haricinde çok kötü bir takım.
2 tane akıllı oyuncu var ve onların takımı oynatmasından başka numaraları yok. Daha doğrusu legal numaraları yok. Bu ikisi zaten zor top kaybı yapıyorlar bir de bunun üstüne müthiş hakem desteği var. Adamların da faydası 70 ise birden 90'a çıkıyor. Kerem'i kesip Lookman gelseydi çok daha kolay skora gidebilirlerdi.
Bu hakemlet var olduğu sürece o ikisi 40 gol filan atarlar.
Bizde de Lang o aklı katacak gibi.
Lookman gelseydi ne olurdu diye uygulamalı gösterdiler 😁

120. yılınızı tebrik ederiz
hediyemizi verelim

Untitled-2.jpg

Bunlar bizim maça kadar puan kaybetmez bizim maçta da ağır hakem doğranması yaşarız gibi. Bu sene inanılmaz kayırılıyorlar öyle böyle değil.

Konu fb değil yaa

Boş boş konuşmayın

Karşımızda GS şampiyon olmasında kim olursa olsun kafasında neredeyse bütün ülke birleşmiş durumda

Siz halen burada yok bunlar fb övüyor filan

Bütün mesajlarım duruyor bak bakalım kaç defa fb övmüşüm

Ulan spor bakanı tff'ye gidip bizim maçın var raporunu inceliyor

Dünkü maçtan sonra bile td kılıklı bir adam çıkıp hakem makem bir şeyler saçmalıyor

Ne anlatıyorsunuz siz yaaa
Aynen öyle rengim. Tüm ülke seferber olmuş, futbolun neredeyse tüm paydaşları işi gücü bırakmış, biz şampiyon olmayalım diye veya bu haramzadeler şampiyon olsun diye mücadele veriyor. İktidar muhalefet fark etmeksizin siyasetinden medyasına, federasyonundan hakemine, Cumhurbaşkanı'ndan Spor Bakanına kadar herkes el birliği ile bunları şampiyon yapmaya çalışıyor. Bizim sorunumuz veya endişemiz Çobanispor değil zaten ülkedeki bu sağlıksız atmosfer. Tüm ülkede bunlara karşı bir pozitif ayrımcılık var. Zaten uzun süredir şampiyon olamıyorlar bırakın da bir şampiyon olsunlar da kurtulalım düşüncesi. O yüzden bunlara yapılan her desteği meşru görüyorlar ve öyle göstermeye çalışıyorlar. Lan Cumhurbaşkanı'nın bir takıma transfer yaptığı dünyanın neresinde görülmüş? Utanmadan arlanmadan sorsan hala daha yapı diye ciyaklar aq şizofreni müptezelleri.

Deveye sormuşlar misali ülkenin eğri olmayan bir tarafı yok. Neren doğru ki futbolun doğru olsun. Neymiş efendim uzun süredir şampiyon olamıyorlarmış. Adam gibi takım kuraydın adam gibi kulübü yöneteydin de olaydın. Altı senede sıfır çekmiş adama gitme sana muhtacım çekmeyeydin, "El Nesyri var Dzeko var Cenk var, Osimhen nerede oynayacak?" diyen adamları futbol aklı yapmayaydın da olaydın. Bunun derdini ceremesini niye ben çekiyorum yahu? Ben de zamanında 14 yıl şampiyon olamamışım. Bjk 15 yıl olamamış, Trabzon zaten 40 yıl sonra oldu. Sanki futbolda hiç görülmemiş bir şeymiş gibi her tarafa psikolojik baskı uyguluyor haramzadeler. Tabi algı operasyonları için Ercanlar, Yağızlar, Sercanlar, Lubeler gibi bizzat kendi tetikçilerinin dışında bir de Erman gibi Ahmet gibi medya kaşarlarını güzel mamalıyorlar, farkındayız.

Öyle bir atmosfer yarattılar ki bunların yıllardır şampiyon olamadığı bir ortamda son 3 yıl şampiyon olduğum için Galatasaraylılar olarak suçluluk hissetmemiz, utanmamız gerekiyormuş gibi bir ortam yarattılar. 4 senedir Mart ayında bitecek ligi suni bir şekilde Mayıs'a kadar uzatıyorlar, lig sonuna kadar alenen yarışta tutuluyorlar. Desteklenmedikleri kayrılmadıkları bir alan yok.

Yalnız bu kıymeti kendinden menkul, kibirli, kendini beğenmiş ve neredeyse komple futbol şizofrenisine tutulmuş bu camia bilmeli ki; Galatasaray, Trabzonspor değildir, Galatasaray taraftarı da hamsi kafalı Trabzonspor taraftarı değildir. Öyle ali cengiz oyunları ile şike ile vur ensesine al kupasını yapamazsın. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı cin gibidir, hiç beklemediğin anda çarpar.

Dilerim ki mikrop bulaşmasın diye ismini zikretmekten bile imtina ettiğim bu camianın aklı başına gelmeden, mevcut toksik ve kirli zihniyeti değişmeden gün yüzü şampiyonluk yüzü göremesinler. Karmadan dileğim ve temennim budur.

açıp açıp fikstüre bakıyom abi bu herifler ne zaman puan kaybedecek yetti bezdik
bizim maça kadar seri yapacaklar iş başa düştü yani

Bana çok saçma sapan bir takıma puan bırakacaklarmış gibi geliyor ama bakalım piyango kimden gelecek, Antalya çöpünden böyle bir mucize bekliyorum bu arada.

Fener kimsenin beklemedi bir takima puanlar kaybedecektir, yeterki biz maclarimizi alalim. Eger Fener macina 3+ puan farkla girersek sampiyonuz.

Beşiktaş, Göztepe Samsun ve Trabzon deplasmanlari var. Buradan çıkarsak FB ile sampiyonluk maçına çıkarız. Keşke o maçı deplasmanda oynasak. Evimizde FB maçları sıkıntılı.

Ikinci yarıyı izledim tek şut tek gol o da hemen ikinci yari başıydı. Ondan sonra ne oynadi fb?

Yani futbol bu belli olmaz. Jesus doneminde yedek istanbulspordan 3 gol yediler evlerinde mi istanbulun hocasi fatih tekke "fb rakibimiz degil" diyip yedek cikmistk. Gecen sene eksik kayseri yine kadikoyde 3 gol atti. Belli olmaz ne diyelim.
Sonraki mac her ne kadar ksaimpaşa olsa da ilk macta berabere kalmislardi

Ne oynadığınin ne önemi var. Adamlar maçı aldı gerisi boş.
Bu oyun gücü şampiyonluğa yeter mi? Goztepe maçını da izledim. Çok dengede giden maclar. Fb nin bu maçlarını kazaniyor olmasi iyi olduğundan degildi. Orada yanlış bir algı var. Mourinho ile de kazanıyorlardi. Ama sampiyon olacak kadar guclu değiller.

Kereme güveniyorlarsa yolda kalırlar. Asensio 5 mac daha 90 dakika sahaya çıksın pili biter veya sakatlanır. Talisca sert maçların adamı degil. Sidiki nene musamba şampiyon yapmaz.

Bu oyun gücü şampiyonluğa yeter mi? Goztepe maçını da izledim. Çok dengede giden maclar. Fb nin bu maçlarını kazaniyor olmasi iyi olduğundan degildi. Orada yanlış bir algı var. Mourinho ile de kazanıyorlardi. Ama sampiyon olacak kadar guclu değiller.

Kereme güveniyorlarsa yolda kalırlar. Asensio 5 mac daha 90 dakika sahaya çıksın pili biter veya sakatlanır. Talisca sert maçların adamı degil. Sidiki nene musamba şampiyon yapmaz.
Adamları zorlayacak rakip kalmadı. İyi de oynasa kötü de oynasa bir şekilde alıyor maçlarını

Geri
Üst Alt