Bu ne la bu mu dünya standarti? Kaçak kat çıkma videosu yapmışlar. Ee hani akustik makustik akıllı stad işleri

Bu ne la bu mu dünya standarti? Kaçak kat çıkma videosu yapmışlar. Ee hani akustik makustik akıllı stad işleri
Bu bile imkansız. O stadın temelleri bunu taşıyacak mı? Bir çok parametre var ki bir de oldu da imkan var 1 sezon dışarda oynamak demek bu. Aziz şampiyonluk parolası ile geldiği yerde bu tarz hiç bir projeye girişmez.

O stadın temelleri bunu taşıyacak mı?
👏👏👏👏👏

En muhim sey, kurbagali dere (koku sorunu yuzunden eskiden boklu dere de denirdi) ve suya falzasiyla yakin bir noktada, kaziklarinin durumu nedir ne haldedir belli olmayan

Iki tarafi yola 0 sayilan cussede bir yapida , dikey olarak hic genislemeden cikacaksin, ustune bunu 0 dan hem struktur degil, eklenti ile yapacaksin.

Buna benzer seyleri ingilizler cok eski stadlara yapiyor, o yuzden o eklenti tribunlerde nasil disairdan ekstra destekli ortuler olusuyor.

Iznini hadi bakan devlet bilmemne aldin, hadi projesini de onaylattin..onu yapmak insan hayatiyla oynamaktir.

Giderler maltepe e5 bi yerde yaparlar stadi bir seyi her neyse, eyvallah(dogrusu da bu) onu da yapmazlar.

HIG6eeqXAAABOF8

Torreira olayında da gördük ki gün yüzü görmemeliler

Çok zehirli bi kitlesi var.şizofren kılıklı bir katili destekleyecek kadar

bjkden beter olacaksınız.

Bu kulüp şike yaptığı Uefa tarafından tescil edilmiş kulüp yöneticisinden, yorumcusuna, taraftarına kadar ülke için büyük bir beka sorununa dönüşmüştür. Bunu göremeyen net kördür, art niyetlidir.

Ağzından tükürük saçarak konuşan ve insanları birbirine düşürmeye, saldırmaya çalıştıran futbol yorumcularından tutun, kendi hatalarını örtmek için en çok biz mağdur olmamıza en çok onlar puan almasına rağmen hakemler üzerinden utanmadan bizi suçlayan yöneticisine, şampiyonluk kutlayan taraftarımıza ya da böyle psikopat olup futbolcumuza saldıran taraftarlarına kadar her türlü pislik bu kulüp bünyesindedir.

Hükümet bu konuda acil müdahale etmez ise bir gün birisinin bunlar yüzünden canı yanacak. Çok geç olacak.

UEFA'dan gelecek 10M € civarında cezaları belli oldu olacak. Basında medyada doğru düzgün haberleştirebilen yok korkudan.

Bu kulüp şike yaptığı Uefa tarafından tescil edilmiş kulüp yöneticisinden, yorumcusuna, taraftarına kadar ülke için büyük bir beka sorununa dönüşmüştür. Bunu göremeyen net kördür, art niyetlidir.

Ağzından tükürük saçarak konuşan ve insanları birbirine düşürmeye, saldırmaya çalıştıran futbol yorumcularından tutun, kendi hatalarını örtmek için en çok biz mağdur olmamıza en çok onlar puan almasına rağmen hakemler üzerinden utanmadan bizi suçlayan yöneticisine, şampiyonluk kutlayan taraftarımıza ya da böyle psikopat olup futbolcumuza saldıran taraftarlarına kadar her türlü pislik bu kulüp bünyesindedir.

Hükümet bu konuda acil müdahale etmez ise bir gün birisinin bunlar yüzünden canı yanacak. Çok geç olacak.
Hocam hukumet zaten fener kulubunun icine isliyor ufak ufak. Ben baya rahatsizim.

Senin dedigin her seye katiliyorum, bunlara sebep olan faktorleri ama insanlar dalgaya aliyor. Epey uzun sure eskiye donmek lazim aslinda.

Aziz yildirim ve ali koc icin "basgan birakmaa gs sampiyonlugu goruyorlar birakmaaa" diye bakis var ya hani.

Aziz Yildirim: fenerbahce cumhurtiyeti psikolojisini baslatan adam(en azindan benim icin, daha eskide ali sen icin de denebilir ben hatirlamiyorum o donemleri, etkisini yasamadim)

Ali koc: son kale, teror ve feto algilari. Ataturk ismini amaca malzeme etme cabasi ustune chobani vs.

Bunlara inanan ve onlarin dusuncesine sahip fener kitlesi bilal baskan olsun diyor mesela.

Bunlar basit konular degil gercekten. Kulup olarak kendilerinden nefret etme sebebim en basta bunlar ve bunlarin masa olarak kullandigi beyinsizlerdir.

Lan şu pisliklerin 10da1ini biz yapsaydık eğer mobese kameralarına bile şikayet ederlerdi bizi. Allahsız yönetim çıkın konuşun. Bu hile ile Assensio transferi yaptılar bu sene.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Ne ile itham ederlerse onunla yüzleşiyorlar. Gerçekten rezil bi güruh.

Geri
Üst Alt