Mahmut Uslu: "Zamanında devlet bize çok yardım etti. Yine inanıyorum bize yardım eder, biz inanıyoruz. Yalnız devlet değil. Hükümet de bize yardım eder."

— Galatasaray'dan bir transferiniz olur mu?
Mahmut Uslu: "Alabileceğimiz isim bize gelmez."

— Osimhen mi?
Mahmut Uslu: "Evet ama Fenerbahçe'ye gelmez. Bir yere giderse gideceği yerler belli. Osimhen gibi bir oyuncuyu kim istemez? Keşke bizim, Fenerbahçe'nin oyuncusu olsa."

Mahmut Uslu:

“Osimhen'li takımı durduracak bir kadro kuracağız.

Ya herro! Ya merro! Şampiyonluk sözü veriyoruz. Başka şansımız yok. 1 seneliğine geliyoruz.

Öbür sene yine seçim var. Ayrıca bu sene şampiyon olamazsak daha büyük kaos olur. Aziz Yıldırım ve ekibi bu yüzden aday.

Şampiyon olacak hocayı getireceğiz.”

Mahmut Uslu: Transfer yapmak kolay, biz mevcut oyuncularla ne yapacağız?”

Maaşını ödediğimiz 40’a yakın futbolcumuz varmış. Zor olan göndermek istediğiniz oyuncularla yolları ayırmak. Bu oyuncuları yollamak kolay değil, çünkü yüksek maaşlar verilmiş. Onlar gitmediği zaman kulübe ekstra mali yük oluyor. Birer-ikişer milyon Euro alsalar verirsiniz parayı gönderirsiniz. Büyük paraları verip yollayamayacağınıza göre ya kiralık ya da bonservisini vereceksiniz.

Mahmut Uslu: Ederson geldiği zaman çok sevindim. Kendisi iyi bir kaleci, satılmazsa onunla da sorunları çözeriz.

Mahmut Uslu: "2022 yılından bugüne hiçbir vergi ödenmemiş. 150 milyon € civarında vergi borcumuz olduğu söyleniyor. Vergi borcu sonunda ödenecek. Sokaktaki vatandaş ödüyorsa kulüpler de ödeyecek. Ya erteleme ya taksitlendirme yapılacak ama ödenecek. Bu yönetim bazı gelirleri de kullanmış."

Mahmut Uslu: “Biz limite uyacağız. Limite uymak için de elimizden geleni yapacağız.

Minimum 2 tane forvet, 2 tane stoper ve gerekli olan yerlere 6 transfer yapacağız.

Kiralıktan dönen oyunculardan işimize yarayan olursa tutacağız.

Ederson’un gönderilmesi gündemimizde yok.

Transferlerle ilgili Aziz Yıldırım önemli aşamalara geldi. Aziz Yıldırım görüşmeleri gizli yönetir, transfer belli bir seviyeye geldiğinde de bize ‘Gidin pazarlığı yapın’ der.

Alacağımız oyuncuları hemen hemen saptadık, pazarlıkları da bitirmek üzereyiz. İnşallah.

İyi ve kuvvetli bir ekiple geliyoruz. Şampiyon olduğumuzda Türkiye’de sadece biz mutlu olmayacağız. Fenerbahçe şampiyon olursa Türkiye’de mutluluk oranı artar.”

Azizin salon masasinda proje anlatimli video gordum

Guldum gectim.

Satin alanlara allah akil fikir versin

Kaos dolu bir yil yine bizi bekliyor yani.

Limitlere uyacagiz diyor ama Guirassy'e 40m Euro civari bonservis konusuluyor. Nasil olacak o is?

Salah geliyor mu?

Mahmut Uslu: Şu anda bence öyle bir şeyimiz yok, sağ kanatta oynuyor o. Zaten gelmez buraya. Benim aldığım istihbarat Arabistan'a gidiyor. Öyle bir düşünce oldu ama konuşmayı bilmiyorum, belki de yapmıştır Aziz Yıldırım. Ben hakikaten bilmiyorum.

Mahmut Uslu: Mourinho saha dışına çıktı. Eski yönetim kendisini böyle alıştırdı. Biz olsaydık bunu yaptırmazdık.

Soru: Fatih Terim döneminde Galatasaray 4 yıl üst üste şampiyon olmuştu, 'biz önünü kesmiştik' dediniz, Okan Hoca'nın önünü nasıl keseceksiniz?

Mahmut Uslu: "Valla Fatih Terim daha zorluydu ya. Okan Buruk daha kolay bence onu bir şekil hallederiz."

Bunlar olmasa gs şl almıştı bence. Bunların saçmalıklarıyla uğraşmaktan avrupaya dikkat veremiyoruz. Medyası, tff'si, sosyal medya trolleri ... bitmiyor

Soru: Fatih Terim döneminde Galatasaray 4 yıl üst üste şampiyon olmuştu, 'biz önünü kesmiştik' dediniz, Okan Hoca'nın önünü nasıl keseceksiniz?

Mahmut Uslu: "Valla Fatih Terim daha zorluydu ya. Okan Buruk daha kolay bence onu bir şekil hallederiz."
Sanki ft kaldı da ondan aldılar şampiyonluğu ha

TFF ile ilişkiler nasıl olacak?

Mahmut Uslu: Kötü niyetli hakem yok ama beğenmediğimiz hakemler var. Federasyonla ilgili ise mutlaka sürekli ziyaret edeceğiz, diyaloğu kuracağız. Orada çalışanlar da var. Bize kötü niyetli olacaklarını zannetmiyorum. Kötü niyetli olan varsa da orada çalıştırmayız.

TFF ile ilişkiler nasıl olacak?

Mahmut Uslu: Kötü niyetli hakem yok ama beğenmediğimiz hakemler var. Federasyonla ilgili ise mutlaka sürekli ziyaret edeceğiz, diyaloğu kuracağız. Orada çalışanlar da var. Bize kötü niyetli olacaklarını zannetmiyorum. Kötü niyetli olan varsa da orada çalıştırmayız.
Adam secilmeden bizim 2 senelik yonetimden tek cumlede daha fazla tff postasi koymus

1000160968.webp

Mahmut Uslu: "Gerçek şu ki Galatasaray ekonomik olarak bizi geçmiş durumda. Bu konuda biz devletten yardım isteyeceğiz."

??

Geri
Üst Alt