ya bu greenwudd mudur nedır bu adam cıdden super star mı tum fblı arkadaslarım osımhen muamelesı cekıyor kafa utuluyorlar bu adam ıcın , bılen rdaslar cevap versın bı zahmet ya ne bu adam messı mı

ya bu greenwudd mudur nedır bu adam cıdden super star mı tum fblı arkadaslarım osımhen muamelesı cekıyor kafa utuluyorlar bu adam ıcın , bılen rdaslar cevap versın bı zahmet ya ne bu adam messı mı

Kız arkadaşına benle sevişmek istemiyorsan ben de seni zorla düzerim deyip sonra onu dövmeseydi bu yaşta Türkiye'nin önünden bile geçecek bir isim değildi.

Osimhen olmaz ama ligin üstünde bir oyuncu.

Dortmund 45 civarı istiyor. Guirassy de 12 milyon civarı maaşa anlaşmışlardı zaten. Limitte şu an zaten 10-15 milyon civarı eksideler bu arada.uefa limitinde de maaş düşürmeleri lazım ben o yüzden pek sanmıyorum böyle maliyetli transfer yapabileceklerini.

Dortmund 45 civarı istiyor. Guirassy de 12 milyon civarı maaşa anlaşmışlardı zaten. Limitte şu an zaten 10-15 milyon civarı eksideler bu arada.uefa limitinde de maaş düşürmeleri lazım ben o yüzden pek sanmıyorum böyle maliyetli transfer yapabileceklerini.

İsmaili fred ve ostorvalde kalsın dediği yerde pekte bisey beklme abi zaten

Stoper alacaklar

1 forvet daha

Kanat belki

Greenwood marsilya ya gitmek uzere

Fenerbahçe'den resmi açıklama:

"Sevgili kaptanlarımızdan Mert Hakan Yandaş ile asgari ücret esasları doğrultusunda 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Mücadeleci kimliği ve Çubuklu formamıza duyduğu aidiyet, bu kararın en önemli unsurları olmuştur."

Fenerbahçe'den resmi açıklama:

"Sevgili kaptanlarımızdan Mert Hakan Yandaş ile asgari ücret esasları doğrultusunda 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Mücadeleci kimliği ve Çubuklu formamıza duyduğu aidiyet, bu kararın en önemli unsurları olmuştur."
Asgari ücret esasları ne lan

2 milyonluk maaşını hile hurda ile asgari ücret gösterecek ve bunu açık açık söyleyecek kadar aşağılıklar.
Bu adamın akrabalarının dahil hesaplarını inceleyemeyen maliye de milletin peşine vergi diye düşmesin.

Geri
Üst Alt