Bir süre Fenerbahçe görmeyelim hiç bir konuda - gerekirse hepsi kitlensin kaile alınacak bir haber olmadığı sürece fikrindeyim.

Yıldızlar için AİHM’e başvurmuşlar. 🤣

Salaklar içerden alamazsanız Hukuk’un olduğu bir yerde almaları imkansız. Kendi bacaklarına sıkmışlar. AİHM, Adalet Bakanlığına yazı yazmış nedeni nedir diye? Aziz Yıldırım’a verilen cevap verilirse bir masal daha sona erecek. Red geldiği gibi storelerde sattıkları yıldızla için biz başvuru yapıp onları da kaldırtmalıyız

Yıldızlar için AİHM’e başvurmuşlar. 🤣

Salaklar içerden alamazsanız Hukuk’un olduğu bir yerde almaları imkansız. Kendi bacaklarına sıkmışlar. AİHM, Adalet Bakanlığına yazı yazmış nedeni nedir diye? Aziz Yıldırım’a verilen cevap verilirse bir masal daha sona erecek. Red geldiği gibi storelerde sattıkları yıldızla için biz başvuru yapıp onları da kaldırtmalıyız
Hadi canım, yok artık😄😄

acun: eminmisiniz arkadaslar dogru hesaplayin sunu, belki hala sampiyonluk sansimiz vardir.

5 senedir ayni senaryo elemnentlerini, ayni sahne aksesuarlarini kullanmaktan bikmadilar ya

Hukukçu değilim, spor hukukunu hiç bilmem, aihmin konuyla alakasını zerre cozememekle beraber, gaz alma çabası tamamen.
1- aihmin bizle ne alakası var a.. diye reddedebilir.
2-1959da kurulan ligin öncesi ne alaka a.. diye reddedebilir
3-basvuruda neye başvurdukları belli değil, 2021de ve 2023te makul cevap alamadık tffden bu yüzden faiziyle tazminat istiyoruz demişler. Cevap mi istiyorlar, tazminat mi, şampiyonlukların sayılması mi😄 özerk kurum TFF, işleyişine AİHM niye karışsın, 59da kurulan lig için neye karar versin?

Hukukçu değilim, spor hukukunu hiç bilmem, aihmin konuyla alakasını zerre cozememekle beraber, gaz alma çabası tamamen.
1- aihmin bizle ne alakası var a.. diye reddedebilir.
2-1959da kurulan ligin öncesi ne alaka a.. diye reddedebilir
3-basvuruda neye başvurdukları belli değil, 2021de ve 2023te makul cevap alamadık tffden bu yüzden faiziyle tazminat istiyoruz demişler. Cevap mi istiyorlar, tazminat mi, şampiyonlukların sayılması mi😄 özerk kurum TFF, işleyişine AİHM niye karışsın, 59da kurulan lig için neye karar versin?
Spor hukukunda bildiğim tahkim kesin karar Aihm falan karar veremez diye biliyorum. Tbmm'nin verdiği bir cevap vardı onu tekrarlayınca konu kapanıyor zaten.

157580799_2918999181713192_7906418579906109491_n.jpg

Aslında bu cevapta Tahkim kurulu tespitinde konu kapanmış olması gerekiyor.

Spor hukukunda bildiğim tahkim kesin karar Aihm falan karar veremez diye biliyorum. Tbmm'nin verdiği bir cevap vardı onu tekrarlayınca konu kapanıyor zaten.

Klasik gaz alma harekatı. Her tuşa basıyor, sene başı 5 yıldız, 59 öncesi falan unutuluyor, Ocak gibi akıllarına geliyor, Mayıs'ta ölümüne savunuyorlar😄

Bunlarla yeterince dalga geçmiyoruz yav.

Kutlamalarda rencide etmeliyiz, analarından doğduklarına pişman etmeliyiz bunları!

Sosyal medyada algı yaparak, wanda'nın özel hayatıyla ilgiki tweetlef atarak sampiyin olacagina sanan zavallı kulüp

Adamlar her zamanki gibi işlerine geldiği açıdan bakarak "Eee Premier Lig de her sene sayılıyor. Orası futbolun doğduğu yer" gibi bakıyorlar.

gayet net söylemiş gönderdiğin kısımda MİLLİ LİGLER . bu kadar net ibare varken , Hacıosmanda görevini yapamadı , gene başladılar daha sezon bitmeden.

şampiyonluk maçının olduğu gün
fenerin konuşulması?

evet bence onlar haklı
Sevgili Feramuz %1000 haklısında ,sezon başından beri okadar çok gereksiz şekilde konuştular ki,inan bana tüm bünye ayarlarını bozdular.Ve insanlar içlerindeki kin nefretten çıkamıyorlar.karşında her maç tekme tokat oynayan ama bir tane kart görmeyen ,her maç sonu çemkiren bir t.d., her maç sonu akla hayale gelmedik sanal bir dünyada yaşamakta olan bir güruh .İnan bana hepimizi ruh hastası yaptılar :yalanlarla dolanlarla saçma sapan entrikalarla.
Çok istiyorum ki geçen sezon ve bu sezon bu takımın tüm maçları incelensin tek tek izlensin bakalım ne sonuç çıkacak. Resmen şiştik. Ben hiçbir sezon bu kadar abeste iştigal konuşmalar silsilesi hatırlamıyorum sen hatırıyormusun.Şuan bu zatlar ortalıkta yoklar farkında isen ama bizler üzerindeki etkileri okadar çok ki.Mission Completed.
Daha çok yazacak varda neyse...Maça çıkmayıp ,u19 u karşımıza çıkarıp 30.sn de golü atınca nasıl bir kötü kulüp bunlar çocuklara gol attı diyenlerde bunlar değilmi. neresinden tutarsan tut elde kalıyor ve buna kendi güruhları inanılmaz derecede hala inanıyorlar.Allah peygamber aşkına rakibinde hayırlısını versin .Amin.

Geri
Üst Alt