Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi canım, yok artıkYıldızlar için AİHM’e başvurmuşlar.
Salaklar içerden alamazsanız Hukuk’un olduğu bir yerde almaları imkansız. Kendi bacaklarına sıkmışlar. AİHM, Adalet Bakanlığına yazı yazmış nedeni nedir diye? Aziz Yıldırım’a verilen cevap verilirse bir masal daha sona erecek. Red geldiği gibi storelerde sattıkları yıldızla için biz başvuru yapıp onları da kaldırtmalıyız
Hadi canım, yok artık![]()
Spor hukukunda bildiğim tahkim kesin karar Aihm falan karar veremez diye biliyorum. Tbmm'nin verdiği bir cevap vardı onu tekrarlayınca konu kapanıyor zaten.Hukukçu değilim, spor hukukunu hiç bilmem, aihmin konuyla alakasını zerre cozememekle beraber, gaz alma çabası tamamen.
1- aihmin bizle ne alakası var a.. diye reddedebilir.
2-1959da kurulan ligin öncesi ne alaka a.. diye reddedebilir
3-basvuruda neye başvurdukları belli değil, 2021de ve 2023te makul cevap alamadık tffden bu yüzden faiziyle tazminat istiyoruz demişler. Cevap mi istiyorlar, tazminat mi, şampiyonlukların sayılması miözerk kurum TFF, işleyişine AİHM niye karışsın, 59da kurulan lig için neye karar versin?
Klasik gaz alma harekatı. Her tuşa basıyor, sene başı 5 yıldız, 59 öncesi falan unutuluyor, Ocak gibi akıllarına geliyor, Mayıs'ta ölümüne savunuyorlarSpor hukukunda bildiğim tahkim kesin karar Aihm falan karar veremez diye biliyorum. Tbmm'nin verdiği bir cevap vardı onu tekrarlayınca konu kapanıyor zaten.
![]()
Aslında bu cevapta Tahkim kurulu tespitinde konu kapanmış olması gerekiyor.
Adamlar her zamanki gibi işlerine geldiği açıdan bakarak "Eee Premier Lig de her sene sayılıyor. Orası futbolun doğduğu yer" gibi bakıyorlar.Spor hukukunda bildiğim tahkim kesin karar Aihm falan karar veremez diye biliyorum. Tbmm'nin verdiği bir cevap vardı onu tekrarlayınca konu kapanıyor zaten.
![]()
Aslında bu cevapta Tahkim kurulu tespitinde konu kapanmış olması gerekiyor.
Sevgili Feramuz %1000 haklısında ,sezon başından beri okadar çok gereksiz şekilde konuştular ki,inan bana tüm bünye ayarlarını bozdular.Ve insanlar içlerindeki kin nefretten çıkamıyorlar.karşında her maç tekme tokat oynayan ama bir tane kart görmeyen ,her maç sonu çemkiren bir t.d., her maç sonu akla hayale gelmedik sanal bir dünyada yaşamakta olan bir güruh .İnan bana hepimizi ruh hastası yaptılar :yalanlarla dolanlarla saçma sapan entrikalarla.şampiyonluk maçının olduğu gün
fenerin konuşulması?
evet bence onlar haklı