- 10 Nisan 2013
- 54.131
- 34.429
- 2.993
Bir bakmışsın fb kuyuda zordadır, bir bakmışssın fb ya…mın başındadır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hakem hataları da biraz bizden çıkma ama objektifliği de aşikartartismali pozisyonlar twit hesabı da fenerden para aktarılan bir operasyon hesabı
EtmediSamiyenlik bisey yokki.1907 medya hesabı ifsaladi herseyi,acun da istifa etmis
Etti ben paylaştım hepEtmedi
Açıklama yaptı etmediğine dairEtti ben paylaştım hep
Söylenene göre Koç bu gün yada yarın Saran ile görüşüp Acun'un yerine onu yönetime alma planı yapıyormuş. İmzalar yeterli sayıya ulaşmış böyle bir plan yapıyormuş Koç seçimi tekrar garantilemek adına.Açıklama yaptı etmediğine dair
3 güne istifa haberi gelmezse 3 yıl atıcam seni
Saran kabul etmez, ihtimal vermiyorum. Başkan olucam diyen adam 15 senedir, kendi bacağına sıkar.Söylenene göre Koç bu gün yada yarın Saran ile görüşüp Acun'un yerine onu yönetime alma planı yapıyormuş. İmzalar yeterli sayıya ulaşmış böyle bir plan yapıyormuş Koç seçimi tekrar garantilemek adına.
Geçen Koç seçime gireceğim deyince çekilmişti. Koç'un onu ticari anlaşmalarla ikna edebileceği konuşuluyor.Saran kabul etmez, ihtimal vermiyorum. Başkan olucam diyen adam 15 senedir, kendi bacağına sıkar.
İmzanın bir anlamı yok; itirazla en erken eylüle çekecekler seçimi zaten.
Ben onu mu diyorum?1907 medya hesabı ifsa etti dedim ben herseyi.onu kastediyorum.ayetullahi samiyen ifşa etmediAçıklama yaptı etmediğine dair
3 güne istifa haberi gelmezse 3 yıl atıcam seni
Acun istifa etti yazmadın mıBen onu mu diyorum?1907 medya hesabı ifsa etti dedim ben herseyi.onu kastediyorum.ayetullahi samiyen ifşa etmedi
Koç sonrası o olmak istiyor, muhalefet Aziz olunca da onu bölmek istemediğinden çekildi.Geçen Koç seçime gireceğim deyince çekilmişti. Koç'un onu ticari anlaşmalarla ikna edebileceği konuşuluyor.