fenerbahçe

fenerli bir hesap koç'un aylık 20 bin dolar aktardığı hesapları ifşalamış sanırım. şu an böyle bir kaos var ortalıkta.

Burada bir çok kişi özellikle @Keramettin TANRIVERDİ bahsetmişti zaten bu sosyal medya örgütlenmesinden ve Fb yönetiminin dijital ve sosyal medya dizaynı için büyük para harcadığından onlar artık ortaya dökülüyor. Anladığım maması kesilen tüm kirli çamaşırları ortaya döküyor yada daha büyük kirler var onun için gözdağı veriyor tekrar mamasını almaya başlamak için.

Eee neyine şaşırıyorsunuz ki

Zaten daha bunlar ağzını açmadan biz bunun organize bir iş olduğunu söyledik

Daha bunun medya ayağı var

Orası da çözülecek...

tartismali pozisyonlar twit hesabı da fenerden para aktarılan bir operasyon hesabı

tartismali pozisyonlar twit hesabı da fenerden para aktarılan bir operasyon hesabı
Evet hakem hataları da biraz bizden çıkma ama objektifliği de aşikar

Erden Sami yen ve bu tür hesapları bilgi kirliliğinin önüne geçmek için saldı bunlar karşılarına algı makinelerini koydular.

Açıklama yaptı etmediğine dair

3 güne istifa haberi gelmezse 3 yıl atıcam seni
Söylenene göre Koç bu gün yada yarın Saran ile görüşüp Acun'un yerine onu yönetime alma planı yapıyormuş. İmzalar yeterli sayıya ulaşmış böyle bir plan yapıyormuş Koç seçimi tekrar garantilemek adına.

Söylenene göre Koç bu gün yada yarın Saran ile görüşüp Acun'un yerine onu yönetime alma planı yapıyormuş. İmzalar yeterli sayıya ulaşmış böyle bir plan yapıyormuş Koç seçimi tekrar garantilemek adına.
Saran kabul etmez, ihtimal vermiyorum. Başkan olucam diyen adam 15 senedir, kendi bacağına sıkar.

İmzanın bir anlamı yok; itirazla en erken eylüle çekecekler seçimi zaten.

Saran gelse daha tehlikeli olurlar.

Adam gitti geçen sene Conte ile anlaşmıştı.

Fener'de az sayıda ki gevşek ama zeki adamdan biri.

Umuyorum Aziz ya da Koç ile devam ederler.

Saran kabul etmez, ihtimal vermiyorum. Başkan olucam diyen adam 15 senedir, kendi bacağına sıkar.

İmzanın bir anlamı yok; itirazla en erken eylüle çekecekler seçimi zaten.
Geçen Koç seçime gireceğim deyince çekilmişti. Koç'un onu ticari anlaşmalarla ikna edebileceği konuşuluyor.

Ben onu mu diyorum?1907 medya hesabı ifsa etti dedim ben herseyi.onu kastediyorum.ayetullahi samiyen ifşa etmedi
Acun istifa etti yazmadın mı

Etmedi dedim üstüne etti ben paylaştım falan yazdın

Geçen Koç seçime gireceğim deyince çekilmişti. Koç'un onu ticari anlaşmalarla ikna edebileceği konuşuluyor.
Koç sonrası o olmak istiyor, muhalefet Aziz olunca da onu bölmek istemediğinden çekildi.

Geri
Üst Alt