fenerbahçe

Dalga gecme kismina empati yapsamda harbi komik degil dusununce.

Milletin hassasiyetini kendi dertlerine nasil kullandiklarinin kaniti bir durum gercekci olmak gerkirse.

2 sene incesine kadar bambaska tiyatroyu oynuyorlardi..
Yav bazı uzak akrabalar, eski tanıdıkar var şu an bu platform da yıllardır görmediğim. 2 gün öncesine kadar bize her türlü iftirayı pisliği atarlarken şimdi tek dertleri bu konunun bir an önce üstünün örtülmesi.

Aslında burada verilen o cevapta aynı kafa da olan birine verilmiş bir cevap.

Yav bazı uzak akrabalar, eski tanıdıkar var şu an bu platform da yıllardır görmediğim. 2 gün öncesine kadar bize her türlü iftirayı pisliği atarlarken şimdi tek dertleri bu konunun bir an önce üstünün örtülmesi.

Aslında burada verilen o cevapta aynı kafa da olan birine verilmiş bir cevap.
Senin icin demedim hocam he bu arada.

Tivitteki cevap icin dedim.

Sempatiklestirmemek lazim hic bir sekilde, o manada dedim

başkanları yıl boyu mhp genel merkezinden çıkmadı sonra gitti pkk destekçisi adamdan sponsorluk aldı :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Peşinen söyleyelim, yarın bizden de ucundan kıyısından böyle pkk destekçisi, ülke hakkında yalan propaganda yapan g.tverenlerin sahip olduğu firma gibi saçmasapan firmaları sponsor olarak önerenler olursa istifa etmesin, direkt ülkeyi terk etsin.

Şu duruma biz düşsek ortalığı yakmamız lazım.

Neyse...tuylerimi diken diken edio sinirden duvar yumruklamami saglayan pislik tezahuratlarini yapmazlar umarim artik...

Bizim versiyonda da sevmiyorum arada gecen cumleyi ama tepedeki ruh hastasina uyacak gibi...

Etme bulma dünyası" sözünün karşılığı şerefsiz adi köpekler.

Peşinen söyleyelim, yarın bizden de ucundan kıyısından böyle pkk destekçisi, ülke hakkında yalan propaganda yapan g.tverenlerin sahip olduğu firma gibi saçmasapan firmaları sponsor olarak önerenler olursa istifa etmesin, direkt ülkeyi terk etsin.

Şu duruma biz düşsek ortalığı yakmamız lazım.
Bu kadar tepkiden sonra aynı zamanında Pasha'nın yaptığı gibi bu Chobani gelip bize sırt sponsoru olmak isterse bunun içinde gidip orası için 7-8 gibi yüksek fiyat verse de sırf örtmek ve ortalığı yatıştırmak için bunu kabul edecek yönetici veya yönetim direk istifasını versin. Pasha, meritking vb. sponsorluklara benzemez bu iş.

Bu olayin arkasinda fena politik bir olayda yok degil gibide ....

Bu kadar tepkiden sonra aynı zamanında Pasha'nın yaptığı gibi bu Chobani gelip bize sırt sponsoru olmak isterse bunun içinde gidip orası için 7-8 gibi yüksek fiyat verse de sırf örtmek ve ortalığı yatıştırmak için bunu kabul edecek yönetici veya yönetim direk istifasını versin. Pasha, meritking vb. sponsorluklara benzemez bu iş.
Pasha, Meritking falan ben hiç araştırmadım ama belli ki orada ciddi rezillik dönmüş. Ama bununla kıyaslamak bile mümkün değil, bu bayağı anca Amedspor'un yapacağı seviyede bir kahpelik, iğrençlik.

İsterlerse 1 milyar Euro versinler, dile getirilmesi bile rezillik.

4 büyüklerin hepsine buna benzer sponsorluk önerileri gidecek bence ama ali daha çok siyasetin içinde olduğu için ilk ona patlamış fakat bence en büyük riski yarın oburgun pkk biz ateşkesi bozduk dediğinde ozaman ne yapacaklar acaba

Düşünsenize ülkeden kaçıyorsun Türk milletini aşağılıyorsun bize zulmettiler diye açıklamalar yapıyorsun

Yoğurdunu Türkiye'de satışa bile sunmuyorsun, Yunan yoğurdu olarak tanıtıyorsun

Sonra Türkiye'deki bir takıma milyonlarca para döküp sponsor oluyorsun ülkede ticaretini yapmadığın halde

Zamanlama zaten ortada

Haluk un kanka murat asik " allah bereket versin " falan demisler.

Turkiye marketine aciliyor , iyi firsat falan demisler. Haluk dahil..

Geri
Üst Alt