Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.208
- 25.589
- 2.598
Noldu abiAkiyor masallah bu aksam kadikoyde akiyorrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu abiAkiyor masallah bu aksam kadikoyde akiyorrr
bilincli olarak sakatlanmaktan pdfkya sevkedilmelilerfb’de 3 stoper sakatlandi 70 dkda
O zamana kadar yetişmezse gaza gelip Ahmetcan'ı da alırlar.Fenerin şuan 3 stoperi sakatlandı ama hafta sonuna oynatacakları 2 stoperleri var. Şu senaryo bizim başımıza gelse Berkan oynar
Abi ben olsam tasimaya usenirim nobette birsuru mesaj akiyorMesajim Transfer Nobetinden buraya tasindi. Niye?
Transfer Nobeti'nde her turlu konu konusuluyor, onlar tasiniyor mu? Hayir.
Hem transferle alakali yazdim. fb'de 3 stoper sakatlandi, Simic transferine girerler falan yazdim.
Bir suru mesaj olmasi bir yana, bir de envai cesit konu konusuluyor. Hepsini tasimaya kalksan ohoooo. Neyse MODlarimiz calisiyor diyelim.Abi ben olsam tasimaya usenirim nobette birsuru mesaj akiyor
benim msjlarda tasındıBir suru mesaj olmasi bir yana, bir de envai cesit konu konusuluyor. Hepsini tasimaya kalksan ohoooo. Neyse MODlarimiz calisiyor diyelim.
Yani? Demek istedigimi anlattim yukarida. fb hakkinda yazdik diye mi tasindi bilmiyorum da en azindan mesajimda transferle ilgili bir kisim da vardi. E peki transferle en ufak alakasi olmayan mesajlar nolacak? Binlerce oyle mesaj oluyor, bosuna 10 tane Nobet konusu acilmiyor. Icinde bol kese goygoy da var. Demek istedigim buydu. Belirtmis olmak istedim.benim msjlarda tasindi
Fb yabancı oyuncu alamaz çünkü kota dolu daha 1 tane oyuncudan çıkmaları gerek kadroda olan. Ciddi sakatlık gibi de değildi açıkcası bence riske atmadılar 2 hafta falan olmazlar.Adamları gömdünüz yerlerine stoper bile aldırdınız hemen.
O kadar ciddi mi sakatlandılar?
sana özel bi mevzu degil onu bil sadeceYani? Demek istedigimi anlattim yukarida. fb hakkinda yazdik diye mi tasindi bilmiyorum da en azindan mesajimda transferle ilgili bir kisim da vardi. E peki transferle en ufak alakasi olmayan mesajlar nolacak? Binlerce oyle mesaj oluyor, bosuna 10 tane Nobet konusu acilmiyor. Icinde bol kese goygoy da var. Demek istedigim buydu. Belirtmis olmak istedim.
maximin kadro dısı gelirJose Mourinho: "14 yabancı kuralını aşmamız gerekiyor. Maximin'in Napoli'ye transfer konusu; Al Ahli, Fenerbahçe ve Napoli 3 kulübü ilgilendiren süreçti. Karmaşık süreçti. Günün sonunda elimizde 15 yabancı oldu. Bir karar vermemiz gerekiyor."