Bizden önce kesin stoper bitirirler muhtemelen Ahmetcan Kaplan'ı alırlar.

Fenerin şuan 3 stoperi sakatlandı ama hafta sonuna oynatacakları 2 stoperleri var. Şu senaryo bizim başımıza gelse Berkan oynar

Mesajim Transfer Nobetinden buraya tasindi. Niye?

Transfer Nobeti'nde her turlu konu konusuluyor, onlar tasiniyor mu? Hayir.

Hem transferle alakali yazdim. fb'de 3 stoper sakatlandi, Simic transferine girerler falan yazdim.

Adamları gömdünüz yerlerine stoper bile aldırdınız hemen.

O kadar ciddi mi sakatlandılar?

benim msjlarda tasindi
Yani? Demek istedigimi anlattim yukarida. fb hakkinda yazdik diye mi tasindi bilmiyorum da en azindan mesajimda transferle ilgili bir kisim da vardi. E peki transferle en ufak alakasi olmayan mesajlar nolacak? Binlerce oyle mesaj oluyor, bosuna 10 tane Nobet konusu acilmiyor. Icinde bol kese goygoy da var. Demek istedigim buydu. Belirtmis olmak istedim.

Yani? Demek istedigimi anlattim yukarida. fb hakkinda yazdik diye mi tasindi bilmiyorum da en azindan mesajimda transferle ilgili bir kisim da vardi. E peki transferle en ufak alakasi olmayan mesajlar nolacak? Binlerce oyle mesaj oluyor, bosuna 10 tane Nobet konusu acilmiyor. Icinde bol kese goygoy da var. Demek istedigim buydu. Belirtmis olmak istedim.
sana özel bi mevzu degil onu bil sadece

Jose Mourinho: "Sakatlıklar oldu, beklememiz gerekiyor. Djiku bir kas sakatlığı yaşadı, Diego ve Yusuf’un dizinde bir sıkıntı var. Yarın MR çektireceğiz ve ne olduğunu göreceğiz."

Jose Mourinho: "14 yabancı kuralını aşmamız gerekiyor. Maximin'in Napoli'ye transfer konusu; Al Ahli, Fenerbahçe ve Napoli 3 kulübü ilgilendiren süreçti. Karmaşık süreçti. Günün sonunda elimizde 15 yabancı oldu. Bir karar vermemiz gerekiyor."

Jose Mourinho: "14 yabancı kuralını aşmamız gerekiyor. Maximin'in Napoli'ye transfer konusu; Al Ahli, Fenerbahçe ve Napoli 3 kulübü ilgilendiren süreçti. Karmaşık süreçti. Günün sonunda elimizde 15 yabancı oldu. Bir karar vermemiz gerekiyor."
maximin kadro dısı gelir

Geri
Üst Alt