Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolmuş nolmuşsağda solda çalıntı yıldızı hiç utanmadan armasına asan hırsızbahçe
yine hırsızlıkla 3 puan ç-alacaktı
ama bu sefer onu da beceremediler
HIRSIZlıktaki bu başarısızlıklarından ötürü geçmiş olsun dileklerimizi kendilerine buradan iletiyoruz
sizi gidi HIRSIZbahçe sizi
#hırsızbahçe
#hırsızvar
#utanmayok
hahaha ulan moderatör kafayı yemiş karşısındaki iki cahil yüzünden ya
Vallahi hiç de geçmiş olsun falan diyemeyeceğim. Gs ve Fb arasına nifak tohumlarını ilk atan, rekabetin seviyesini yerlere indiren, düşmanlık seviyesine çıkartan, Fb kulübünün tüm politikasını tamamen Gs kompleksi üzerine kuran, daha o yıllardan toplumu kutuplaştıran ve bu politikayı Aziz Yıldırım'a miras bırakan kibir dolu bir figürdü kendisi.
Kendisi ile ilgili tek dileğim, bu yaptıklarının ne kadar boş olduğunu ve tek gerçeğin ölüm olduğunu, yoğun bakıma alınmadan, akli melekeleri yerindeyken anlamıştır inşallah.
Zira ömrünün son 40 yılında 20 GS şampiyonluğu, 1 UEFA 1 Süper kupa görerek, bu dünya kendisi zihniyetindeki birine zindan olmuştur zaten.
Abi aynı şeyi ben de yazdım alıntı yaptığın postta.Futboldan daha önemli seyler var hayatta veli, ölüm gibi
Abi aynı şeyi ben de yazdım alıntı yaptığın postta.
Tazminatı cidden cok ağırmış temmuzda sli londraya gidince İngiliz gazeteleri yazdi ama burada gundem bile olmadı tek parçada istiyormus ve sus payida istiyormus centilmenlik payı gibi birsey demişler o dönemGene fenerle toshack geçmiş. Şunları sineye çektiklerine göre hic onurları gururları kalmamış.