- 16 Haziran 2010
- 203.215
- 155.077
- 6.838
Hakan Safi: "Kerem Aktürkoğlu transferinin bütün bütçesi, menajerlik dahil bana ait. Limitlere de girmiyor. Hukukçuların da UEFA’nın da haberi var."
@Keramettin TANRIVERDİ
@Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Safi: "Kerem Aktürkoğlu transferinin bütün bütçesi, menajerlik dahil bana ait. Limitlere de girmiyor. Hukukçuların da UEFA’nın da haberi var."
@Keramettin TANRIVERDİ
Dedim işte imaj hakkıHakan Safi: "Kerem Aktürkoğlu transferinin bütün bütçesi, menajerlik dahil bana ait. Limitlere de girmiyor. Hukukçuların da UEFA’nın da haberi var."
@Keramettin TANRIVERDİ
Nasil imaj hakki oluyor ki , bonservis buna dahil olamaz. Sanirim maasindan falan bahsediyor?Dedim işte imaj hakkı
Bonservisi Fb ödüyor. 4 yıllık toplam 35 milyon euroya varan Kerem'in vergiler dahil toplam maliyeti Safi karşılıyormuş.Nasil imaj hakki oluyor ki , bonservis buna dahil olamaz. Sanirim maasindan falan bahsediyor?
Bonservis fenerdeNasil imaj hakki oluyor ki , bonservis buna dahil olamaz. Sanirim maasindan falan bahsediyor?
Bonservis fenerde
Baz maaş fenerde
Maaş üstü imaj hakkı bunda, menajer bedelini de buna yedirmişler.
Icardi, Zaha, Osimhen’de de var imaj hakkı ve limite girmiyor.
Kerem aktürkoğlu safi çimento reklamlarında oynar imaj hakkı olarak 15 milyon euro alır safi çimento sırt tarafına reklam verir bunun içinde kulübe 20 milyon euro verir transfer parası çıkar böylece.Nasil imaj hakki oluyor ki , bonservis buna dahil olamaz. Sanirim maasindan falan bahsediyor?
Kendilerine anladıkları dilden cevap verilince hemen ağlayıp bir yerlerden çıkıyoruz diyorlar.
Arsız yüzsüzler