Acun Ilıcalı: "Talisca, kendisini Fenerbahçe'nin futbolcusu olarak hissediyor. Galatasaray, 4-5 gündür Talisca konusunda belli teşebbüslerde bulundu ama biz gerekeni yapacağız!"

Acun Ilıcalı: "Acun'un kanalında bile hakem böyle dedi diyenlere soruyorum; aynı hakemin bütün yorumlarını kabul edecek misiniz, acaba kaç sarı kart atlandı, kaç kırmızı kart atlandı, kaç puan... Bunları da çıkaralım isterseniz."

Acun Ilıcalı: "Madem VAR'da aynı görüşteler, yabancı hakem istiyorlarmış, orta hakemin de yabancı olmasını isterler sanırım. Bizim buradaki itirazımız şu: siz bir gün önceden hakeme aba altından sopa gösteriyorsunuz, tehdit ediyorsunuz, baskı altına alıyorsunuz."

Acun Ilıcalı: "En-Nesyri'ye sevgilerimi yolluyorum. Geldiği zaman kimlerin neler dediği hafızamızda. Bugünleri gördüğümüz için mutluyuz. Şampiyonluğa gidiyoruz, inandık. Taraftarımızla kenetlendik, tek bir yumruk, aile olarak, büyük bir camia olarak şanlı Fenerbahçe'yi hak ettiği yerlere doğru taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

çok amatör poker oyuncusu gibi ya .

yönetim ....şunun "gel-gel" lerine cevap vermeyin. tek yaptıkları sizi uğraştırmak.

bunlara ne diyeceğiz ne edeceğiz olayı yerine kadroyu güçlendirin - işinizi yapın.

adamlar bu lafları ederken kamyonla para bırakıyor bizi yakalamak için 2389472038420 kişi kadroları var - döküntülerini topladıkladıkları hull city sistemleri var.

bırakın şunları- işinizi yapın...en güzel cevaptır.

başarıları çalmaya değil kazanmaya odaklandıkları gün kaydadeğer bi rakip olurlar. hoş fener'den hırsızlığı çıkarsan geriye ne kalır ondan da emin değilim.

Onun bunun çocukları.

Ne yazik ki bu palyacolara yuz veren, Galatasarayi savunamayan yoneticilerimiz var.

An itibariyle en kotu bir Erden Timura ihityacimiz var ki kendisi bile yeterince sert degildi.

Ananın düt düt düt düt düt düüüüt
Feeeenerbahçeeeeee

"kar amacı gütmeyen" koç holding vakfı.

başındaki kişi, işi itibar meselesine çevirmiştir artık. yoksa biraz aklı mantığı olan biri, uyduruk ligimizde şampiyon olabilmek için, bireysel servetinden etrafa bu kadar para saçmaz.

resmen sınırsız para ile yarışmaktadırlar. tüm kural ve kaideler kendileri için esnetilir. ne limit, ne ffp tanırlar. kamyonla para verip aldıkları ama tutmayan ve ıskartaya çıkan oyuncularını hull city'e gönderip kağıt üzerinde legal görünen ancak etik dışı işlere imza atarlar.

ligde oynanan 20 haftanın neredeyse tamamında, Gs maç sonlarında, algı yaratmak için açıklama yapmışlardır. sadece kendi evlerinde Gs'dan 3 yedikleri maçın sonucunda açıklama yapmamışlardır.

bu zihniyetteki kötü niyetli insanlar tarafından yönetildikleri sürece, umarım başarısız olmaya devam ederler.

Herşeye maydanoz oldukları için maydanoz spor olmalı adı. NKFVAS

Bu ayı kotu geçirmesi beklenen kulüp ama bu bal korkutuyor doğrusu.Allah çok seviyor bunları

Acun Ilıcalı:

"Baktığımız zaman hakem tartışılıyor ama çok anlayabilmiş değilim. Hakemlik ne oldu? Ne oldu diyorsanız, ben bir şey bulamadım. Hakemin sürekli polemik olarak ortaya konulmasını anlayamıyorum"

"Yabancı VAR'ı biz getirdik, ben istedim demedim. Herkes istiyordu o yüzden yabancı VAR geldi dedik. Bunlara gülüyoruz. Sonunda inşallah Türk futboluna hatalarda da adalet gelir. Ayrıcalık istemiyoruz, adalet istiyoruz."

Sene başından beri her oynadıkları maç sonu hatta Galatasaray maçları sonrasında bile çıkıp ligi dizayn etmeye çalışıyorlar.

Yaptıkları ve ürettikleri algıların meyvelerini topluyorlar.

Geri
Üst Alt