fenerbahçe

Ne zararıymış bu. Hiçbir ceza vermediler ki bunlara
CL'ye gönderilmedikleri için oraya katılma parası + orada oldukları zamanki maç bileti vb. gibi gelirlerdir de otada CAS kararı varken ve buna itiraz etmemiş bir Fb varken bu davayı kazanma ihtimalleri normalde yok ama işte taraftar gücüyle onları kullanarak baskıyla falan yapmaya çalışıyorlar.

benim dayim (fanatik besiktasli) bile turkiyede 2 buyuk takim var diyor, besiktas bir semt takimidir asla bir galatasaray veya fenerbahce olamaz diyor ki dogru da soyluyor.
yoo olabilir

bizi 5-0 yendiler diye kendilerini bir halt sanmasalar mesela olabilirdi.

kuruluşları açısından bakarsak aslında galatasaray ile fener semt takımı olarak kuruluyorlar, tjk ilçe takımı gibi.

burada mevzu jenerason ve kültür yaratmak, 2000 gibi, sneijder gibi, ft gibi, icardi osimhen gibi. bir kitle oluşturamıyorlar.

metin ali feyyaz dönemi yapmışlar bir.

çok loserlığı var ama alex varken de kısmen fener yaptı.

Tjk tutan insanlarin akil sagligi yitirmis olarak gormekteyim

benim dayim (fanatik besiktasli) bile turkiyede 2 buyuk takim var diyor, besiktas bir semt takimidir asla bir galatasaray veya fenerbahce olamaz diyor ki dogru da soyluyor cunku hic bir zaman bir galatasaray veya fenerbahce kadar buyuk bir taraftar kitlesine sahip olamazlar.
Doğru fakat demiroren döneminde bunlara verilen 2 hukuksuz şampiyonluk için o gün ses çıkarmayan başta gs ve fener tüm camialalar hatalı

Gs'nin fb ve bjk den farkı kesinlikle camia yapısının seçkin ve dışarı kısmen kapalı olması. Fazla açık olunca burjuva ve dolayısıyla mafyatik tayfa çok doluşuyor oraya ülkenin toplum yapısı gereği.

biz nasıl fenerden büyüksek

fener de tjkden büyük

buradaki tek mevzu kupa değil

tjk forman dönemindeki iki şampiyonluğa kadar 10 senede 1 şampiyon olup kafa zken kulüp olarak anılırdı.

bakın bunca şey yaşanıyor ama hala fener tjk kadar ruh hastası bir camia değil.

tjk son 4 senenin 3ünde 30 puan fark yedi; tek reaksiyon gösteremediler. diğer senede de işte ikinci devre biraz reaksiyon verip yine üçüncü oldular.

bir topçu gelecek olsa tjkye mi fenere mi gider, fenere gider yani.
Gs ile Fb arasında x kadar fark varsa,
Fb ile Bjk arasında y kadar fark var diyelim.

x>y

Bjk'in Fb'yi yakalayıp geçmesi, Fb'in Gs'ı yakalayıp geçmesinden çok daha büyük bir ihtimal olarak, çok daha yakın bir gelecekte olası görünüyor bence. (Rekabet böyle devam ederse).

Onu demek istemiştim aslında.

Yoksa an itibarıyla kupa sayısında Bjk>Fb olduysa da, büyüklük olarak hala daha Fb>Bjk tabi.

Ancak bu şekilde devam ederse, Bjk çok yakın bir gelecekte Fb'in önüne geçebilir bence.

#AliBaşkanYalnızDeğildir

Şaka mala Ali gitti muhtemelen

Fenerbahçe gelecek sezona şu fikstürle başlayacak yüksek ihtimal.

ŞL 3. eleme
Lig 1. hafta
ŞL 3. eleme rövanş
Lig 2. hafta
ŞL play-off (3. turu geçerse)
Lig 3. hafta
ŞL play-off rövanşı
Lig 4. hafta

İlk 5 hafta içinde derbi denk gelirse daha başlar başlamaz lige karışabilirler.

Gönderebileceklerini hiç sanmıyorum ama umarım gider Ali Koç o gidince biraz normalleşme olur diye ümit ediyorum.
Gitti bence ya; kampanyanın ilk gününde bir de Başak çakarsa hafta sonu kuyruk olur orada

Ali bu arada uyanıklık yapıp aidatını ödemeyen kişilerin aidatını yatırıp %20 sayısını artırabilir ama soyismine büyük yazık eder böyle bir şey yaparsa

Kolay gideceğini sanmıyorum olurda giderse her türlü olumlu bizim için. Her sene basketbolda voleybolda avrupa şampiyonu olabilecek kadroları kurmak kolay mı çeksin bir sponsorları medyanın kurulların üstündeki baskı kalksın bakalım rakip olabiliyorlar mı bir daha.

ali koc giderse ortam düzelir, fb'nin maddi gücü azalir

ali koc kalirsa toksik ortam devam eder, fb yine basarisiz bir sekilde ilerler

her türlü win-win bizim icin. beter olsunlar.

Bjk - 1903
Gs - 1905
Fb - 1907

buradan bile en büyük takımın bjk vs gs olduğunu anlıyoruz

Geri
Üst Alt