fenerbahçe

229 a da inanasim yok
8-10k diyene de inanasim yok

Usulünu bilmeden yanlis yapiyorlardir...
Baaaazi imza dosyalarini kimse bulamiyordur, islak imzali belgeler kutupirt olmustur...
Kimisi yeaaa kalkacam notere mi gidecegim der , ama kutlama dersin huaaaa muaaaa hueeeeee hooouuuvvv hav. Havvv havvvv moduna girer.

Berbat bir camia.

Yoldan her gecen uye olursa boyle oluyor.

Ne adnan polat ne de burak elmasa karsi kurul yargisi bunlarda hic bir zaman gerceklesmez

229 a da inanasim yok
8-10k diyene de inanasim yok

Usulünu bilmeden yanlis yapiyorlardir...
Baaaazi imza dosyalarini kimse bulamiyordur, islak imzali belgeler kutupirt olmustur...
Kimisi yeaaa kalkacam notere mi gidecegim der , ama kutlama dersin huaaaa muaaaa hueeeeee hooouuuvvv hav. Havvv havvvv moduna girer.

Berbat bir camia.

Yoldan her gecen uye olursa boyle oluyor.

Ne adnan polat ne de burak elmasa karsi kurul yargisi bunlarda hic bir zaman gerceklesmez
Bu açıkladıkları toplanan imzalar değil bireysel direk kulübe gönderenler. Derneklerin ve topluca kampanya için yapılanlar daha teslim edilmemiş yeterli imza toplandıysa neden teslim etmezler o da ayrı bir saçmalık tabi. Bir de bu 229 beyanname diyormuş 1 beyanname de birden fazla imza oluyormuş genelde noter masrafını azaltmak için.

İmzaları yoketselerde asılları noterde durur fakat esas tezatlık, imza kulübe teslim edilmez divan başkanlığına teslim edilir yani birileri sağlam yalan sıkıyor
Bunlar toplanan değil de bireysel bu asıl kampanyalar başlamadan önce gönderilenmiş beyanname de 1'den fazla imza oluyor genelde beyanname sayısını vermişler kaç imza olduğun vermemişler diyende var. İşleri karışık onların üye yapılarından dolayı bir şey de olmaz gibi sanki Koç'un olmuşlar sanki.

Anderson Talisca: Altı ay önce, Al-Nassr'dan kulüple karşılıklı anlaşarak ayrılmaya karar verdiğimde Bahia ile bir görüşmemiz olmuştu. Cadu ile sürekli konuşuyorum, bu yüzden sık sık görüşüyoruz. O da menajerim Carlos ile sık iletişimde. Görüşmeler ilerliyor, ana noktaları netleştiriyoruz çünkü kariyerimde ulaşmak istediğim birçok hedefim var ve bunları Bahia’da da gerçekleştirebileceğimi biliyorum. Ayrıca 15 yıldır Brezilya dışındayım, çocuklarımın büyümesini izliyorum ama bazen uzakta oluyorum, bu da ailevi açıdan zorlayıcı oluyor. Ama kulüp olarak Bahia bugün çok değişti, çok büyüdü. Harika bir organizasyona sahip. Bence şu an kulüp beni geri almak için hazır.
Bu da gidecek mi?

Anderson Talisca: Fenerbahçe ile sözleşmem 1.5 yıllık, yani 6 ay sonra ön sözleşme imzalayabilirim. (Gülerek) Bahia’yla çok sık konuşuyoruz. Bu sadece bana değil, kulübe de bağlı. Ama biliyoruz ki bu hem kulüp hem de kariyerim için devasa bir dönüşüm olacak. Genelde futbolcular 31-32 yaşında geri dönmek istemez.

Fb kimi alsa Talisca olduğu müddetçe eksi yazacak kalması elzemdir.

yasaklı kaynak

CAS'ta namus davasını çektikten ve orada bir nevi o cezayı kabul ettikten sonra küme düşürülmemesi hata oln kulüp gidip bir de tazminat davası açmıştı doğal olarak reddedilmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeryüzünün en rezil camiasi. Hayvanatbahce!

Abi ne güzel her b.ku ye, ondan sonra operasyonu terör örgütü yaptırdı diyerek bütün gerçek delilleri yoksay, bütün itiraflar, rüşvetler olan biten her şey yok sayılsın, siyaseten aklan ve üzerine hiç hak etmediğin tazminatı ıvırı zıvırı iste.

Aziz Yıldırım diye ağladıkları adam da bu işte. Bütün bu b.kları yiyip devletten para koparmaya çalışan adam. Sıfır insanlık, sıfır karakter.

2014u mu kovalıyosunuz astrologlarinizla?kovalayin bakalım.2013 yazindaki gibi yabanci sayısı 5 oldu,biz transfer yapmayalım diye.okan burukta interle anlasti(!)çok büyük kaos içindeyiz.baskandan nefret ediyoruz.

Korunup kollanmaya devam ediyorlar. Siz de bu şantaja boyun eğiyorsunuz. Neyse cezası çeksinler. Ne korkuyorsunuz!

62533f3245d2a088403b625f.jpg

Geri
Üst Alt