fenerbahçe

Kerem Aktürkoğlu: "Ben niye, ‘Türkiye’nin en şerefli kulübüne geldiğim için mutluyum’ dedim biliyor musunuz? Benfica-Fenerbahçe maçları öncesinde transferim sonuçlanmadığı, Benfica beni göndermeyi kabul etmediği için ben Hakan Safi ve Başkanımıza ‘Oynayacağım’ dedim. Bana Başkanımız, ‘Tabii ki oynayacaksın. Mukaveleli olduğun kulübe ne yapman gerekiyorsa onu yapacaksın.’ dedi. Sayın Hakan Safi de bana, ‘Elinden gelenin en iyisini yapacaksın. Böyle biri olmasan biz zaten seni bu kadar istemeyiz.’ dedi. Benim için aksini yapmam zaten düşünülemezdi. "

Kerem Aktürkoğlu: "Ben niye, ‘Türkiye’nin en şerefli kulübüne geldiğim için mutluyum’ dedim biliyor musunuz? Benfica-Fenerbahçe maçları öncesinde transferim sonuçlanmadığı, Benfica beni göndermeyi kabul etmediği için ben Hakan Safi ve Başkanımıza ‘Oynayacağım’ dedim. Bana Başkanımız, ‘Tabii ki oynayacaksın. Mukaveleli olduğun kulübe ne yapman gerekiyorsa onu yapacaksın.’ dedi. Sayın Hakan Safi de bana, ‘Elinden gelenin en iyisini yapacaksın. Böyle biri olmasan biz zaten seni bu kadar istemeyiz.’ dedi. Benim için aksini yapmam zaten düşünülemezdi. "
Şerefini parayla satanlar şereften bahsediyor

Yusuf Akcicek denen bebeyi 22 milyon Euro'ya AlHilal'e satmislar. Inanilmaz birsey. Herkesin gozu onunde herifler surekli transfer $ikesi yapiyor limit acmak icin. Yeter artik sokacam ulkesine de, hukukunada, adaletinede!

Fenerbahçe, Diego Carlos'un Como'ya kiralandığını açıkladı

Kadrolarinda kim var kim yok kac yabancilari kaldi en ufak fikrim yok nerdeyse

Harika bir his.

Kadrolarinda kim var kim yok kac yabancilari kaldi en ufak fikrim yok nerdeyse

Harika bir his.
nasıl yok be kardeşim atıyorsun he

Ederson

Semedo-Çağlar-Skrinnar-Brown

Alvarez-Fred

Nene-Asensio-Kerem

Nesyri

yedekler; irfan, oğuz, jayden, ismail ,İrfan, Talisca, Duran , Mhy

nasıl yok be kardeşim atıyorsun he

Ederson

Semedo-Çağlar-Skrinnar-Brown

Alvarez-Fred

Nene-Asensio-Kerem

Nesyri

yedekler; irfan, oğuz, jayden, ismail ,İrfan, Talisca, Duran , Mhy
Gidip heriflerin forumundan kadro yazan birinden kopya cektin di mi

Bunlar bizi 20 yıl kadiköyde yendi. Arada Sami yen'de de yendi. 6-0, 4-0, 4-1 yendi. Sinavlarda ögrenilmiş carezilik diye sorulara konu oldu ama hicbir Galatasaray taraftarinda bunlarda oldugu kadar ezeli rakip kompleksi olmadi. Kürek bransinda bile Galatasaray kompleksi vardir bunlarda. Bunun sebebi ne lan? 2 avrupa kupamizin olmasi mi?

Bunlar bizi 20 yıl kadiköyde yendi. Arada Sami yen'de de yendi. 6-0, 4-0, 4-1 yendi. Sinavlarda ögrenilmiş carezilik diye sorulara konu oldu ama hicbir Galatasaray taraftarinda bunlarda oldugu kadar ezeli rakip kompleksi olmadi. Kürek bransinda bile Galatasaray kompleksi vardir bunlarda. Bunun sebebi ne lan? 2 avrupa kupamizin olmasi mi?
Onlar icin basari : galatasarayin uzerinde olmak taraftara yetiyor.

Bizim icin basari: yonetim icin sampiyon olmak, taraftar icin avrupa basarisi.

Fark bu.

Komple yenilediler takımı yine, tdyi de postaladılar. Ülkede yapı var ama cayır cayır para yakmaktan geri durmuyorlar. Her sene hoca değiştiriyorlar. Bu paranın kaynağı bir kere sorgulanmadı basında. Bunlar her türlü harcamayı yapabilir ama başkaları anca illegal yollardan para bulabilir. Asıl yapı sizin yapınız.

Koç'u da tekrar seçecekler bence. Ultra zengin başkansız yapamazlar. Rekabet edebilmelerinin tek yolu bu.

bunlar hiç maaş açıklamazken niye ederson'un maaşı açıkladı

ne özelliği var bu transferin

Geri
Üst Alt