Bizim Riva’da ilk ihaleyi alan ile ikinci arasında uçurum vardı. Kaldı ki yenilenmesi en az 1 ay. Sermaye artırımlarında beklediklerini bulamazlarsa patladı bunlar. Orada da 2-Tl rüçhan riskliydi bir tık, bakalım.
Orada bunların hisse zenginlerdeyse bir sorun çıkmaz ama sürekli sermaye artışına nasıl izin verdiler acaba? Yakın da biz de yeni bir artış yaparız herhalde. Dediğin gibi yeni ihale bundan daha azına olacağı az çok kesin gibi eğer Koç vb. çıkıp zararına iş yapacağım demezse. BB'den çıkamazsa bunlar bu ay limiti nasıl arttıracaklar? Limit konusunda hep BB'den çıkış bu projeyi gösteriyorlardı limit artacak diye.

Orada bunların hisse zenginlerdeyse bir sorun çıkmaz ama sürekli sermaye artışına nasıl izin verdiler acaba? Yakın da biz de yeni bir artış yaparız herhalde. Dediğin gibi yeni ihale bundan daha azına olacağı az çok kesin gibi eğer Koç vb. çıkıp zararına iş yapacağım demezse. BB'den çıkamazsa bunlar bu ay limiti nasıl arttıracaklar? Limit konusunda hep BB'den çıkış bu projeyi gösteriyorlardı limit artacak diye.
Koç olsaydı sermaye artışının tamamını kesin satarlardı da Saran’ın kendi olayları, yaza seçim açıklamaları ve 2-TL rüçhan ile jk gibi sürpriz yaşarlarsa şaşırmam. Önümüzdeki 2 yıla kadar çıkacak projeleri var aslında da çıkamayıp kış transferinde de açılırlarsa 1-2 sene sıkışabilirler geri.

Tam bir şer yuvası.

Eren Elmalı neredeyse 2 aydır ortalıkta yoktu, ne hikmetse ilk maçında iyi oynayıp gol atınca birden yeni yalan ve manipüle iddia haberleri ortaya çıktı.

Organize kötülük işte budur. Işte tam da bu kötülüğünüz yüzünden burnunuz boktan çıkmıyor şikeci pislikler.

Emlak Konut 👇
Şirketimiz ile Fenerbahçe Spor Kulübü ve Akfin Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında; İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 3343 Ada 12 Parsel üzerinde geliştirilecek proje için 02.12.2025 tarihinde birinci oturumu ve 09.12.2025 tarihinde ikinci oturumu gerçekleştirilen ihalede sunulan teklifler; güncel piyasa koşulları, bölgesel satış verileri ve projenin teknik/ticari özellikleri esas alınarak ihale komisyonumuzca kapsamlı bir analize tabi tutulmuştur.

Yapılan değerlendirme neticesinde; istekliler tarafından öngörülen hasılat tutarlarının mevcut piyasa gerçekleriyle örtüşmediği, teknik ve finansal veriler ışığında öngörülen süre içerisinde tahsilat kabiliyetinin mümkün olmadığı değerlendirilmiştir. Bu durumun; Şirketimizin, arsa sahibi paydaşlarımız Fenerbahçe Spor Kulübü ve Akfin'in menfaatleri ile kamu yararı ve kaynakların etkin kullanımı ilkeleriyle bağdaşmadığı sonucuna varılmıştır.

Bu doğrultuda; Süreç ve gerekçeler hakkında paydaşlarımız Fenerbahçe Spor Kulübü ve Akfin Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. ile gerekli bilgilendirmeler sağlanmış olup; risk yönetimi politikalarımız çerçevesinde, projenin tamamlanma güvenliği esas alınarak piyasa koşullarına uygun ve sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde 'Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre 19.01.2026 tarihinde birinci oturumu yapılmak üzere yeniden ihaleye çıkılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

İlk iki sıradaki yapamam demiş ondan ihale tekrar yapılıyormuş. 46’dan 32 milyara yaklaşık yüzde 30 düşüş var en az
IMG_4574.webp

Ne yapıp edip dünyayım en iğrenç, en tiksindirici kulübü olmayı başarabiliyorlar. Yıllar sonra bir kupa alınca ne yapacaklarını şaşırdılar ezik herifler. Hocamız Okan olmasa çoktan havlu atmışlardı

Sosyal medya paylaşımları rezillik derecesinde ergence ve eglenilmesi mümkün degil

Ne çok fenerli varmış lan saddam gibi saklanıyorlardı kaç yıldır

Can Aydogmus'dan inciler

'Aralık ayında çok mutlu olacaksınız

Galatasarayi yenip lider olacaksınız fenerliler

Ay götümde havaisfisek patladı bilemedim çok sorry

2021 de bjk karagumruke yenilince gaza gelip twit attim, Gs şampiyon olacak demistim ama sildim.bilemedim ay ahdhjdjdjdj(oncesinde tv de de Gs yi şansli gördüm zaten)

2022 de favorim bjkydi yine olmadı çok pardon

Ben gerçekte falcıyim bu arada,bjkliydim ama geçen Gsli olduğumu soyledim '

Ablanızın özeti,onu da cinci meral gibi gömeceğiz.

Şükrü Saraçoğlu'ndan kalma bir kötülük var bunlarda. Temelleri bozuk. Başbakan'ın aynı anda spor kulübü başkanı olduğu başka bir ülke göremezsiniz. Bir kişi de sormamış bu ne saçmalık diye.

Fenerbahçe bugün N'Golo Kanté'nin menajerleriyle doğrudan görüşme gerçekleştirdi ve ilk sözleşme teklifini sundu. Al Ittihad ve Kanté ile de görüşmeler devam ediyor; görüşmelerin ilerleyip ilerleyemeyeceği değerlendiriliyor. [Fabrizio Romano]

Şahlandılar artık gecmis olsun

10 yıl durdurulmazlar

Fenerbahçe, N'Golo Kanté ile anlaşmak üzere. Sarı lacivertliler oyuncunun transferinde sona yaklaştı. [@HTSpor]

Geri
Üst Alt