Etsinler araya girip yukseltsinler ama arada Osimhen var, ters tepebilir en ufak iletisim hatasi, yanlis anlasilma vb. gibi konular.
Ben sana bişey diyeyimmi fenerde oynayan lookman osimizin fener düşmanlığını törpüleyebilir dikkatini dağıtabilir

Yanisi sonuçta bu transferin gerçekleşmesiyle o dediklerin gene olabilir

Benim sıkıntım şu an bizim kulüpte yer yerinden oynuyor buna adım kadar eminim

Ama dışarıya hiçbir şekilde su sızmıyor
Hiç öyle düşünmüyorum.
Başkanın etrafında öyle bir güruh var ki bana göre hem takım iyi diyenler hem Okan oynatamıyor diye kulağına üfleyenler.
Başkanı bu koltuğa getiren kongre üyeleri olsa da indirecek olan da bu yanındakilere gereksiz derecede duyduğu güven ve bel bağlaması.
Umarım Mehmet Özbek olayı doğru değildir.

Hiç öyle düşünmüyorum.
Başkanın etrafında öyle bir güruh var ki bana göre hem takım iyi diyenler hem Okan oynatamıyor diye kulağına üfleyenler.
Başkanı bu koltuğa getiren kongre üyeleri olsa da indirecek olan da bu yanındakilere gereksiz derecede duyduğu güven ve bel bağlaması.
Umarım Mehmet Özbek olayı doğru değildir.

M. Özbek olayı ne renktaş ?

Bu tip adamlari getirme isini biz başlatmasak neyse yani rtaş oyle bir yazmissin ki biz yırtık 5 tl yi bantliyorken fb trilyonların içinde yuzuyor. Ve Evet adamlar Haaland'i getirdi diyelim bizde ona yakın birini isteriz doğal olarak ne yapacaz yani başka.
Bazılarınız milyonu bin sanıyor herhalde?! Bizde kiralık oynayıp ligi kırmış olmasa Osimhen' e o bonservisin verilmesini de istemezdim şahsen; Allah korusun ağır bir sakatlık yaşasa sk tuttun demektir. Ona verildi diye, ''Falancaya da verilir filancaya da...'' İyi ki Dursun Başkan pintilik yapıyor diye düşünüyorum bazen. Anlayın artık, bizde FB de olduğu gibi zenginler para yağdırmıyor...

Abartıyorum, mesela herifler gözü karartıp bir şekilde 300 milyon bonservis, 30 milyon maaşla Haaland' ı getirseler, yine ''Vay biz niye almadık?'' mı diyeceksiniz yani?..

İşimize bakacağız; sağlam bir 6, Apo ile rotasyon için sol stoper yeterli şimdilik, başka kontenjan yok zaten. Deniz Gül ve Ümit Akdağ alınabilirse ikinci bir orta saha ve sağbeke gelir sıra. Kanat lazım değil şimdilik...

Bundan max 2 yil verim alirsin sonra verdigin bonservis cöp olacak.

Lookman bunlara yağlı kazığı soktu. Gördükleri her oyuncuyu alıyorlar. Ne sistem düşünen var, ne de bu oyuncu nasıl başarılı oldu diyen var. Bu şikecilere 40 milyon bonservis ve 9 milyon maaş girer inşallah.

Bu tip adamlari getirme isini biz başlatmasak neyse yani rtaş oyle bir yazmissin ki biz yırtık 5 tl yi bantliyorken fb trilyonların içinde yuzuyor. Ve Evet adamlar Haaland'i getirdi diyelim bizde ona yakın birini isteriz doğal olarak ne yapacaz yani başka.
Başlattık diye kulübü batırana dek sürdürmeli miyiz yani? Takımda yeteri kadar yıldız oyuncu var zaten. Eksik-zayıf birkaç parçayı tamamlamak gerekiyor ve bu Lookman denen herif o parçalardan biri değil şu an için.

Biz istedik de onlar aldı diye bir şey yok ayrıca. Böyle kulübüyle bağı kopmuş oyuncular, menajerler/aracılar vasıtasıyla ilgi duyması muhtemel her kulübe önerilir; kime tutturabilirlerse. Biz de o şekilde alıyoruz; önemli olan doğru planla, doğru adamları, doğru fiyatlarla alabilmek...

Bence kanatlari forvetlerden daha vasat, kerem ve nene var santraforlari o kadar kötü değil çünkü dünya piyasasında santrfor yok juve el nesyri'ye felan teklif yapıyor gecen sene gönderdiği kolo muaniye teklif yaptılar.
Mesela kante alsalardı o kadar fark yaratmazdi bence orta sahaları kaliteli lüks olurdu ama lookman fenere güç katar
Super lig de oshimen i olan sampiyon olur reis kanatlarda barış yunus vardi bizim. Ondan önce rasicha kerem vardı forvette icardi yine sampiyon olduk. Gomis döneminde rodrigez vardı. Kaleci ve forvet asil belirleyici guc olur diğerleri yan çar.

Lookman guc katar eziklere o ayrı konu ama forvet almamaları tarihi hata olur.

Başlattık diye kulübü batırana dek sürdürmeli miyiz yani? Takımda yeteri kadar yıldız oyuncu var zaten. Eksik-zayıf birkaç parçayı tamamlamak gerekiyor ve bu Lookman denen herif o parçalardan biri değil şu an için.

Biz istedik de onlar aldı diye bir şey yok ayrıca. Böyle kulübüyle bağı kopmuş oyuncular, menajerler/aracılar vasıtasıyla ilgi duyması muhtemel her kulübe önerilir; kime tutturabilirlerse. Biz de o şekilde alıyoruz; önemli olan doğru planla, doğru adamları, doğru fiyatlarla alabilmek...
Ben illada lookmanı alalım demiyorum ki biz de de para var onlar trilyonerde biz dilencek durumda degiliz diyorum. Git lookman in orta saha seviyesinde birini al sende ihtiyacini öyle gider lookmani aldilar diye bu kadar konusulmaz. Yine konusulurda bu kadar degil. Ama sen bir halti almiyoken alinca normal bu yaşanan.

Geri
Üst Alt