Atletico'nun seni istediği yerde Fener'e gelenin de kafasına s.çayım gerçekten. İsterse 3 katı maaş versinler insan hayatının geri kalanında kendinden utanır ben nasıl bir gerizekalılık yaptım diye lan.

Atletico'nun seni istediği yerde Fener'e gelenin de kafasına s.çayım gerçekten. İsterse 3 katı maaş versinler insan hayatının geri kalanında kendinden utanır ben nasıl bir gerizekalılık yaptım diye lan.
Bazı isimler bu yönde karar veriyor abi. Özellikle Afrika ve Güney Amerikalılar. Aile, gelecek garantisi vs diye düşünüp çok parayı tercih ediyorlar.
Chelsea'deki çocuk mesela Çin'e gittiydi yıllar önce sırf para için.

adam parayı görünce leftere dönüştü

fbye gidecek bence herif paranin kokusunu aldi

atletico fbnin verecegi maasa yaklasmaz
Di Marzio anlaşma yakın yazdı Atm ile Atm maaş teklifini yükseltmiş. Saçma bir yerde gördüm sanırım Fb transferden çekilsin diye Atm'ye bedavaya John Duran'ı önermiş kiralık sanırım, maaşını da biz ödeyelim demişler diye gördüm ama saçma sapan bir hesaptı sanırım.

ifblilerin lookmanı alınca şampiyon olacaklarını sanmaları üzücü ya çok salaklar. Biz alacağız diye korkudan ölüyor hepsi osimhenin bize gelmiş olmasının travmasını atlatamıyorlar.

Di Marzio anlaşma yakın yazdı Atm ile Atm maaş teklifini yükseltmiş. Saçma bir yerde gördüm sanırım Fb transferden çekilsin diye Atm'ye bedavaya John Duran'ı önermiş kiralık sanırım, maaşını da biz ödeyelim demişler diye gördüm ama saçma sapan bir hesaptı sanırım.
di marzio‘nun haberini görmedim, umarim dogrudur ozaman

fb taraftari yangina baslamis, teklifi bir daha yükseltirlerse sasirmam

Marzio'nun Osimhen-Al Hilal tweetlerini düşününce, şimdiki havayada bakılırsa, bence Lookman-Fb işi tamamen kapanmış değil kesinlikle. Hatta bu İtalyan tweetçilerin ana amacı da bu olabilir. Tüm twitter yıkılıyor şu anda, Fb yönetimine büyük baskı var. Tezgah olabilir tüm bu tweetler. Temkinli kalmak lazım.

Marzio'nun Osimhen-Al Hilal tweetlerini düşününce, şimdiki havayada bakılırsa, bence Lookman-Fb işi tamamen kapanmış değil kesinlikle. Hatta bu İtalyan tweetçilerin ana amacı da bu olabilir. Tüm twitter yıkılıyor şu anda, Fb yönetimine büyük baskı var. Tezgah olabilir tüm bu tweetler. Temkinli kalmak lazım.
Olabilir de sadece Marzio değil Matteo falanda yazdı. Atm, Lookman'a önerdiği yıllık maaşı arttıracakmış. Bonuslarla beraber 6 civarına çıkarlarsa neden olmasın? Tabi dediğin gibi transfer alabilirler de bir anda derler peşin 25-30 milyon euro veriyoruz falan diye. Almaları da benim pek umurumda değil tabi iyi oyuncu ama önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz bir şey yapmazsak, ters bir kaç sakatlıkta zor durumda kalabiliriz.

Geri
Üst Alt