fenerbahçe

Olabilir de sadece Marzio değil Matteo falanda yazdı. Atm, Lookman'a önerdiği yıllık maaşı arttıracakmış. Bonuslarla beraber 6 civarına çıkarlarsa neden olmasın? Tabi dediğin gibi transfer alabilirler de bir anda derler peşin 25-30 milyon euro veriyoruz falan diye. Almaları da benim pek umurumda değil tabi iyi oyuncu ama önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz bir şey yapmazsak, ters bir kaç sakatlıkta zor durumda kalabiliriz.
Artık oyuncunun katkı verip vermemesini, transferin maliyetini falan geçti bu iş. Moral işine döndü. Bir de Nesiri ve Duran'ın Fb ile bağı pamuk ipliğine bağlı gibi görünüyor bu noktada. Çok yükselmişlerdi Lookman'a camia olarak. Bu iş olmamalı. Bu sebeple benim biraz umurumda açıkçası. Umarım kolpa değildir İtalyan habercilerin tweetleri.

Atletico işi bu gece bitirmeli süreç uzarsa bunlar gidip totolarını bile verir o derece gözleri dönmüş vaziyette teklif ederler.

Artık oyuncunun katkı verip vermemesini, transferin maliyetini falan geçti bu iş. Moral işine döndü. Bir de Nesiri ve Duran'ın Fb ile bağı pamuk ipliğine bağlı gibi görünüyor bu noktada. Çok yükselmişlerdi Lookman'a taraftar olarak. Bu iş olmamalı. Bu sebeple benim biraz umurumda açıkçası. Umarım kolpa değildir İtalyan habercilerin tweetleri.
Abi bende çok tislamiyorum lookman mevzusunu

Yukselenen seyler kicta patlıyor genelde ama herif kalite tabi

Atalantayi ikna edemiyorlar peşin para konusunda.o konudan yatar sırf bu iş

Atalanta'nın yerinde olsam bu teklif artışı karşısında 50 m euro isterdim demek ki paranız var 30 m euro peşin 20 m euro taksit derdim.

Artık oyuncunun katkı verip vermemesini, transferin maliyetini falan geçti bu iş. Moral işine döndü. Bir de Nesiri ve Duran'ın Fb ile bağı pamuk ipliğine bağlı gibi görünüyor bu noktada. Çok yükselmişlerdi Lookman'a camia olarak. Bu iş olmamalı. Bu sebeple benim biraz umurumda açıkçası. Umarım kolpa değildir İtalyan habercilerin tweetleri.
Bedava kiralık Duran işini gördüğüm saçma hesapta buydu.

Fb Atalanta'nın istediği parayı vermiyor, daha doğrusu istediği şekilde vermiyor
Yapabilseler çoktan yaparlardı
Oyuncunun yaptığı baskıyı takacağını düşünmüyom Atalanta'nın
Ya Atletico'ya git ya da yazı bekle derler

Şörlot hastanelik oldu ciddi mi bilmiyorum. Denemiş olabilirler. Atletico açıklama yaptı.
Atletico zaten 2 hücumcu ve 1 orta saha alacak sanırım. Callagher ve Raspadori'yi 65 milyon euro civarına sattılar. Lookman + orta saha alıp bir forvet yedeğe kiralamak istiyorlar diye biliyorum.

Erken sevindik gibi
Atalanta'da Napoli gibi bir kulüp istediği şartları kabul edilmezse bırakmaz daha önce bırakmamışlığı var. Şu an Fb Atalanta'nın şartlarını sağlamak yerine Lookman Atm'ye gitmesin diye yeni daha yüksek maaş teklif etmiş haberlere göre ama bu Atalanta'yı tamamen kızdırabilir. Sezon sonu Araplara satarım gerekirse 10 milyon zararına der yani öyle inat kulüp bunlar. Tabi Fb'de Atalanta'nın istediği peşinatı ve teminatı verirse alabilir ama asıl konu bence o peşinat.

Geri
Üst Alt