fenerbahçe

Atalanta'ya adamlar kuruş bile arttırmayıp oyuncuya direk arttırıyorlar bu iş net terse teper günün sonunda aynı bonservisi veren Atletico'ya satarlar ya da yine İnter sürecindeki gibi oyuncuya yeter diyip baya baya uzun vadeli kariyerini bitirirler.

Hala gercek bir forvete ihtiyaçları pldugunu dusunuyorum ancak lookman gelmesini istemeyeceğim bir topcu. Çünkü ellerinde asensio talisca skrinar fred dışında a sınıf oyuncu yok. Talisca da istenilen randıman da degil. Fred ise tedesco ile pek anlasamadi gibi.

Lookman son vurgununu yapacak, Fenerbahçe yönetimi karizmayı çizdirmemek için parayı saçacak.

Lookman'ın aklında başarı, CL falan olduğunu düşünmüyorum. Yakında atar imzayı Fener'e.

Akıllarınca fazla maaş verip oyuncu Madrid'e gitmemek için direnecegini düşünüyorlar.

Lookman son vurgununu yapacak, Fenerbahçe yönetimi karizmayı çizdirmemek için parayı saçacak.

Lookman'ın aklında başarı, CL falan olduğunu düşünmüyorum. Yakında atar imzayı Fener'e.
Sorun Lookman değil ki Fb'de Atalanta ile peşinat ve teminatta anlaşamıyorlar. Atalanta 25 milyon euro peşin istiyor. Fb ise 10 milyon veriyormuş. Teminatta sorun. Yani Fb burada Lookman'ın maaşını arttırıyor ki Lookman Atm'ye gitmesin sonra Atm vazgeçince Atalanta bizim şartlarımıza verir diye düşünüyor.

Sorun Lookman değil ki Fb'de Atalanta ile peşinat ve teminatta anlaşamıyorlar. Atalanta 25 milyon euro peşin istiyor. Fb ise 10 milyon veriyormuş. Teminatta sorun. Yani Fb burada Lookman'ın maaşını arttırıyor ki Lookman Atm'ye gitmesin sonra Atm vazgeçince Atalanta bizim şartlarımıza verir diye düşünüyor.
Yalnız bu plan tutabilir

Lookman bariz paranın peşinde yani 1 gün beklese zaten Madrid vazgeçer

Yalnız bu plan tutabilir

Lookman bariz paranın peşinde yani 1 gün beklese zaten Madrid vazgeçer
Atalanta bu konularda Napoli gibi bir kulüp. Kendi isteklerinden taviz vermiyor pek. Fb'nin bu şeyine karşılık kendi istediği teklifi vermezse direk satmıyorum sana diyebilir. Sezon başında bunu yapmışlardı. Transferde ön görmek tabi ki zor ama kendilerinin köşeye sıkıştırılmaya çalışıldığını görünce devreye girip seni asla Fb'ye satmayacağım Atm ile anlaşmazsan da kalırsın da diyebilir.

Atalanta bu konularda Napoli gibi bir kulüp. Kendi isteklerinden taviz vermiyor pek. Fb'nin bu şeyine karşılık kendi istediği teklifi vermezse direk satmıyorum sana diyebilir. Sezon başında bunu yapmışlardı. Transferde ön görmek tabi ki zor ama kendilerinin köşeye sıkıştırılmaya çalışıldığını görünce devreye girip seni asla Fb'ye satmayacağım Atm ile anlaşmazsan da kalırsın da diyebilir.
Madrid alamazsa eninde sonunda fb alır. Atalanta'nın şartlarını kabul ederler

Madrid alamazsa eninde sonunda fb alır. Atalanta'nın şartlarını kabul ederler
Atalanta fenerin odemelerde sorun cikaracagini dusunup daha iyi kredisi olan Madrid'e gitmesini istiyorlar buyuk ihtimalle.. fener de bir an once Avrupa transfer tahtasinin kapanmasini bekliyor. O ana kadar da lokman'a baski yapacaklar. #direnbergamo

Atalanta fenerin odemelerde sorun cikaracagini dusunup daha iyi kredisi olan Madrid'e gitmesini istiyorlar buyuk ihtimalle.. fener de bir an once Avrupa transfer tahtasinin kapanmasini bekliyor. O ana kadar da lokman'a baski yapacaklar. #direnbergamo
Lookman parayı tercih edebilir. Maaşı yükseltmişler baya

Atletico bence cekilecek bu transfer den

Avrupa’li kulupler hic sevmez bu tarz isleri

Alacagi maasi yüksek tutmak icin iki kulubu de kullaniyor,bundan dolayi atletico cekilirse sürpriz olmaz

Geri
Üst Alt