- 2 Haziran 2024
- 12.817
- 11.049
- 1.248
sadonun yönetme biçimi yarıyor adam 10 yıllık geliri bir yılda yiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi muhakkak öyle ama bunlardaki zenginler çat diye masaya 50 milyon Euro'yu falan koyarken (ki 2,55 milyar TL yapıyor) bizimkiler pilav günlerinde bir araya gelip Ada'daki su fiyatının pahalılığından falan şikayet ediyorlar. Bir orantısızlık var.Zengin bulmak mühim degil yahu,beynini kullanabilen zengin olmadıktan sonra baskanin isterse bill gates zenginliginde olsa ki bu danalarin zengin dedikleri şahıslar da iq seviyesi 70 gecen tek zengini yok bence cunku hepsinin siniri aklının onunde
Orasi oyle fakat gs da zengin yok söylemine katılmıyorum gs zenginleri cimrinin önde gideni monaco maci öncesi verilen resepsiyondaki isimlerin hepsi zengin ama baksana seneden seneye anca pilav yemeye gelen formalite gs li şahıslar, anca erden gibi genclerden fanatik zenginler çıkacak diye umacaz onun disinda misal sorsan ali sabancı iyi gs li yada enkanin sahibi sinan tara iyi gs li ama aidatını bile yatiriyorlarmi meçhul ama su da var fener kitlesine gore bizimkiler daha aydin daha elit zeki kitle ,fenerinkiler de gördüğüm hem zeki hem zengin kisi yokAbi muhakkak öyle ama bunlardaki zenginler çat diye masaya 50 milyon Euro'yu falan koyarken (ki 2,55 milyar TL yapıyor) bizimkiler pilav günlerinde bir araya gelip Ada'daki su fiyatının pahalılığından falan şikayet ediyorlar. Bir orantısızlık var.
Ertuğ abi bu dediğin şekilde son 40 sezonda 19 şampiyonluk alıp 20. sine koşarken FB sadece 8 şampiyonlukta kaldıAbi muhakkak öyle ama bunlardaki zenginler çat diye masaya 50 milyon Euro'yu falan koyarken (ki 2,55 milyar TL yapıyor) bizimkiler pilav günlerinde bir araya gelip Ada'daki su fiyatının pahalılığından falan şikayet ediyorlar. Bir orantısızlık var.
Güvende sıkıntı yok abi güvenimiz var. Ama şu anda durumlar bizim için iyi gittiğinden dolayı bu rahatlığımız var. Kurumsallığı iyi sağlayamazsak ve taraftar kulübe küsmeye başlarsa yarın daha farklı bir ekonomik duruma uyanabiliriz. Biz 2001'den sonra bunu inanılmaz yaşadık. Aysal'a kadar da kimse ben cebimden para veririm, sorumluluğu da alırım demedi (Aysal'ı övmek için demiyorum ama en azından adam sorumluluk aldı o zor dönemde).Ertuğ abi bu dediğin şekilde son 40 sezonda 19 şampiyonluk alıp 20. sine koşarken FB sadece 8 şampiyonlukta kaldı
Ben GS'ye güvenelim derim,zira tablo açıkça ortada bu tesadüf olamaz bu kadar uzun bir zaman diliminde
zorunsuz opsiyon aciklamislardiBunların Edson Alvarez transferi zorunlu opsiyonluydu değil mi?