yok çivili yok bilmem ne diye maskeden dolayı da itirazda bulunmuşlardı geçen sezon

kapatılsa 2 gün sonra unuturum. o derece rezil **** bir oluşum. bunlarla rakip olduğumuz için utanıyorum. bunlarla rakip yapıldığımız için utanıyorum.
ülke sporunu ve futboluna en ufak faydaları olmayıp; ülkedeki kutuplaşmanın yaratılması için bir kukladan başka bir şey değiller benim gözümde.

taraftarının %90'ına sorun, kurucu başkanını bilemez. düşünün artık ne kadar ezik ve yapay bir kulüp olduğunu

Ülkede doğru düzgün işlese kurallar leicester city gibi 3. lige düşer ama milleti uyuşturmak için futbol kullanışlı bir aparat olduğu için büyük takım zannediliyor aparatbahçe

İbrahim Seten: "Fenerbahçe’nin normalde futbol üzerinden kazandığı gelir doğrultusunda %70’lik limite bağlı kalarak ilerlemesi gerekiyor. Fenerbahçe’de ise bu oran şu anda %85 seviyelerine gelmiş. Buradan ceza alma ihtimali çok yüksek." (343)

Nefret ediyorum şu boktan camiadan. Hayatım boyunca bir tane karakterli fenerli ile tanışmadım. Hepsi bir birinden yavşak, paracı, çıkarcı, yalancı ve sahtekâr çıktı. Abartmıyorum, tanıdığım bütün fenerliler böyle çıktı.

Geri
Üst Alt