- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.385
- 4.588
İş İnsanı Mehmet Cengiz'in oğlu Ahmet Cengiz'in, Başkan Adayı olması beklenen Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde olduğu öğrenildi...
Siyasi akpbahce
Siyasi akpbahce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GuzeeelAziz Yıldırım: "Her şey berraklaşsın. Kim aday kim değil, herkesi bir görelim. Her şey durulsun, açıklama yapacağım. Benim illa başkan olma derdim yok ama Fenerbahçe'ye katkı sağlayabilirsek ve hep beraber çocukların ağlamasını önleyebilecek bir oluşum yer alırsa o zaman bakarız. Önümüzdeki günlerde açıklamamı yapacağım. Ben şu anda ismi geçen hiç kimseyle görüşmedim."
Hakan Safi: Kulübe 15 ayda 50 milyon dolar verdim. Mehmet Ali Bey’in o gün söz verdiği 45 milyon avro, güncel kur olarak bugün 100 milyon avro olmuştur. Önce onu bir ödesin. Sonra benim gibi 50 milyon dolar hibe etsin. Önce yarışa 2-2 başlayalım.
Aziz 1 yıllık gelebilir belki. Aydınlar sanırım 1 yıllık seçim için uğraşılacak çile değil dedi ki bence yönetime katmak istediği o kallavi isimlerin çoğu da kabul etmedi ama 3 yıllık seçime girebilir bence. Diğer ikisinin tek şansı bu seçim gibi bunda kazanıp bir şekil şampiyon olup devam etmek. 3 yıllık seçimda şansları olmaz Aydınlar, Koç vb. denirken.Aziz loading mi o zaman yav.
Safiporta ya da Endisesuratli fanatik adama kalirsa gene ayni yapi yapi yapi diye zirlayanlar ile ugrasacagiz demektir.
Safi hele cok komik, resmen su kadar para verdim hadi adayim beni baskan yapin gibi havasi var.
He birde bunlar 3 yillik donemi ali-steven-bu secim diye dolduracak.Aziz 1 yıllık gelebilir belki. Aydınlar sanırım 1 yıllık seçim için uğraşılacak çile değil dedi ki bence yönetime katmak istediği o kallavi isimlerin çoğu da kabul etmedi ama 3 yıllık seçime girebilir bence. Diğer ikisinin tek şansı bu seçim gibi bunda kazanıp bir şekil şampiyon olup devam etmek. 3 yıllık seçimda şansları olmaz Aydınlar, Koç vb. denirken.
Aynen bu seçim 1 yıllık seçim. Aydınlar bir test etti baktı 1 yıllık seçim için bu tantanaya gerek yok diye düşündü bence. Koç'ta o yüzden zaten hiç düşünmedi bile. 3 yıllık seçim asıl mesele olacaktır orada. Yıldırım sağlık sorunu vb. diyerek 1 yıl aday olup şampiyonluk şansını yakalarsa sonra istediği kişiyi seçtirmek için aday olabilir belki.He birde bunlar 3 yillik donemi ali-steven-bu secim diye dolduracak.
Ne olursa olsun seneye gene secimleri var yani