İş İnsanı Mehmet Cengiz'in oğlu Ahmet Cengiz'in, Başkan Adayı olması beklenen Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde olduğu öğrenildi...

Siyasi akpbahce

Aziz Yıldırım: "Her şey berraklaşsın. Kim aday kim değil, herkesi bir görelim. Her şey durulsun, açıklama yapacağım. Benim illa başkan olma derdim yok ama Fenerbahçe'ye katkı sağlayabilirsek ve hep beraber çocukların ağlamasını önleyebilecek bir oluşum yer alırsa o zaman bakarız. Önümüzdeki günlerde açıklamamı yapacağım. Ben şu anda ismi geçen hiç kimseyle görüşmedim."

Hakan Safi:
Kulübe 15 ayda 50 milyon dolar verdim. Mehmet Ali Bey’in o gün söz verdiği 45 milyon avro, güncel kur olarak bugün 100 milyon avro olmuştur. Önce onu bir ödesin. Sonra benim gibi 50 milyon dolar hibe etsin. Önce yarışa 2-2 başlayalım.

Aziz Yıldırım: "Her şey berraklaşsın. Kim aday kim değil, herkesi bir görelim. Her şey durulsun, açıklama yapacağım. Benim illa başkan olma derdim yok ama Fenerbahçe'ye katkı sağlayabilirsek ve hep beraber çocukların ağlamasını önleyebilecek bir oluşum yer alırsa o zaman bakarız. Önümüzdeki günlerde açıklamamı yapacağım. Ben şu anda ismi geçen hiç kimseyle görüşmedim."

Hakan Safi: Kulübe 15 ayda 50 milyon dolar verdim. Mehmet Ali Bey’in o gün söz verdiği 45 milyon avro, güncel kur olarak bugün 100 milyon avro olmuştur. Önce onu bir ödesin. Sonra benim gibi 50 milyon dolar hibe etsin. Önce yarışa 2-2 başlayalım.
Guzeeel
Daha adaylar netlesmeden lobi muhabbetleri uzeridnen laf atmalar baslamis.

Aziz klasik "rakip olmazda bakariz yoksa ben yokum" gibi bir seyler demis

Yalniz 1980'leri hatirlayan var mi? Kongrelerinde belli gruplarin agirligi vardi. Kadikoy grubunun basini Bayulken cekerdi. Sonra o gruptan kopanlar Birlesik Grup diye bir grup kurdular Aziz Yilmaz onderliginde. Sonra Aziz Yildirim-Vefa Kucuk kongresi Kadikoy grubu ile Birlesik grubun kapismasi seklinde olmustu. Kadikoy grubunun adayi Aziz 1 oy farkla kazanmisti. Ondan sonra gruplar dagildi gitti uzun sureli Aziz Yildirim ve Ali Koc baskanliklarinda.

Sanki Fenerbahce yine bu gruplasma donemine girecek gibi. Guclu baskanlar geride kalacak ve bizdeki gibi sampiyon yapamayan gidecek. Ama onlar acisindan sorun su ki bizim genel kuruldaki etkin akil Galatasaray Lisesi, Fenerbahce kongresindeki etkin akil Hakan Safi gibi parali hanzolar.

Paralı başkan gelsin bizi kurtarsın, en çok kim hibe edecekse o başkan olsun kafasıyla devam ediyorlar, biz bunları 10 sene daha tokatlarız.

Bu adam feci kolpacılardan. Geçen sezonda sürekli gönderilmek istenen oyunculara 20 milyon teklif var. Amrabat'a 15 milyon veriyorlar, Livakoviç'e 10 veriyorlar diye sallıyordu sonra öyle tekliflerin olmadığı ve maaşlarının büyük kısmını vererek kiralamak zorunda kaldıklarını görmüştük. Geçen seneki aynı yalanları yine söylemeye başlamış. Nasıl olsa unutuluyor yalanları.

Kerem'den dolayi transfer yasagi olayi ne durumda acaba. Ulan bunlar kesin bundan da yirtar. Biktikkkkkk!

Saçma sapan adamları fahişe fiyatlara satıp duruyorlar, yersen.

Aziz loading mi o zaman yav.

Safiporta ya da Endisesuratli fanatik adama kalirsa gene ayni yapi yapi yapi diye zirlayanlar ile ugrasacagiz demektir.

Safi hele cok komik, resmen su kadar para verdim hadi adayim beni baskan yapin gibi havasi var.
Aziz 1 yıllık gelebilir belki. Aydınlar sanırım 1 yıllık seçim için uğraşılacak çile değil dedi ki bence yönetime katmak istediği o kallavi isimlerin çoğu da kabul etmedi ama 3 yıllık seçime girebilir bence. Diğer ikisinin tek şansı bu seçim gibi bunda kazanıp bir şekil şampiyon olup devam etmek. 3 yıllık seçimda şansları olmaz Aydınlar, Koç vb. denirken.

Aziz 1 yıllık gelebilir belki. Aydınlar sanırım 1 yıllık seçim için uğraşılacak çile değil dedi ki bence yönetime katmak istediği o kallavi isimlerin çoğu da kabul etmedi ama 3 yıllık seçime girebilir bence. Diğer ikisinin tek şansı bu seçim gibi bunda kazanıp bir şekil şampiyon olup devam etmek. 3 yıllık seçimda şansları olmaz Aydınlar, Koç vb. denirken.
He birde bunlar 3 yillik donemi ali-steven-bu secim diye dolduracak.

Ne olursa olsun seneye gene secimleri var yani

Acikcasi aydinlarin gelmesini istemezdim aralarında en mantıklı duran oydu hem zengin hem direkt siyasetin tepesinden ,safi aziz filan bunlar klasik kaos adami,bizim gemimize su taşıyan cahil tipler

He birde bunlar 3 yillik donemi ali-steven-bu secim diye dolduracak.

Ne olursa olsun seneye gene secimleri var yani
Aynen bu seçim 1 yıllık seçim. Aydınlar bir test etti baktı 1 yıllık seçim için bu tantanaya gerek yok diye düşündü bence. Koç'ta o yüzden zaten hiç düşünmedi bile. 3 yıllık seçim asıl mesele olacaktır orada. Yıldırım sağlık sorunu vb. diyerek 1 yıl aday olup şampiyonluk şansını yakalarsa sonra istediği kişiyi seçtirmek için aday olabilir belki.

Geri
Üst Alt