Bunlar için hem umduğum hem tahmin ettiğim senaryo: degişik kültürel çevrelerden iyi ama farklı futbolcular topluluğunu İsmail Kartal yönetemez.
Hatta aklım almıyor bu kadroyu nasıl buna verdiler. Asıl bu kadro Mourinho kadrosuydu. Herif bu tipleri iyi yönetti geçmişte. Realin alma sebebide bu. Asensio konusunda mıçtı şimdiden bence.
Bunlardan çok fazla yaşayacaklar sezon boyu

Bunlar bu çocuğa saydırıyor falan ama belli özellikleri iyi olan atletik birisiydi, potansiyeli de var. Yalan yok ben rotasyonumuzda yer edinsin isterdim. Şu an ellerinde beli dönmeyen yaşlı 2 forvet kaldı ki muhtemelen oraya 3. bir isim almayacaklar. Greenwood'u gerektiğinde orada oynatmak gibi bir düşünceleri de vardı. Öne atlet birisi almayacaklarsa yanlış yaptılar.

Bunlar bu çocuğa saydırıyor falan ama belli özellikleri iyi olan atletik birisiydi, potansiyeli de var. Yalan yok ben rotasyonumuzda yer edinsin isterdim. Şu an ellerinde beli dönmeyen yaşlı 2 forvet kaldı ki muhtemelen oraya 3. bir isim almayacaklar. Greenwood'u gerektiğinde orada oynatmak gibi bir düşünceleri de vardı. Öne atlet birisi almayacaklarsa yanlış yaptılar.
önde lukaku var atlet :asd:

Bunlarin oyuncularida hep ingiltereye gidiyor, alo bize ne gelen ne giden var

2 yabancı daha yollamışlar. Son durum ne bunlarda?
livakovicde gitti büyük ihtimal

ederson
skriniar
ake
ostorwolde
semedo
kante
guendouzi
asensio
talisca
grenwood
lukaku
muriqi

becao,d.carlos,amrabat gibi çöpleri saymazsak
asıl burdan 2 tane daha yollamaları lazım semedo,ederson gider bence

livakovicde gitti büyük ihtimal

ederson
skriniar
ake
ostorwolde
semedo
kante
guendouzi
asensio
talisca
grenwood
lukaku
muriqi

becao,d.carlos,amrabat gibi çöpleri saymazsak
asıl burdan 2 tane daha yollamaları lazım semedo,ederson gider bence
Usta Semedo iyiydi son maç. Edorsan ve Livakovic giderse Mert'e kalır bu mallar.

Geri
Üst Alt