bu kişi gibiler, kendilerine bilerek sövdürtüp, insanları dava ediyor sonrasında. bu bülent uslu vs de aynı kasa. kendi taraftarlarının bile utandığı, ciddiyer almadığı tipler.

bu gibi kişilerin yüzüne bile bakılmamalı ve etkileşimin -i harfindeki nokta dahi verilmemeli. en büyük ceza bu olur bu tiplere. keşke devlet de el atsa ve komple yasaklasa bu gibi insanları.
Işin kötü kısmı kendi taraftarları böyle salaklara inanıyor işte

Talisca + osurukvolde giderse 10 sınır doluyor. Üstüne cer çöpleri de gönderince 2 u23 boşlukları olmuş oluyor.

Kalecileri bence yetersiz. Hepsini topla Uğurcan etmez.
Bekleri U-23 yapsalar ciddi problem. Stoperler yaşlı ve özelliklerini yitirmek üzere olan oyuncular ayrıca bunların yedekleri Çağlar.
Ortada Kante-Guendouzi-İsmail var bu üçünün merkezi 50 maç oynaması imkansız.
Talisca giderse 9,5-10 numara pozisyonu için küstürülmüş ve çiftliğe alışmış Asensio ile İrfan Can var.
Kanatlarda Greenwod ve biraz da Kerem dışında garanti performans alacakları oyuncuları yok.
Forvetler zaten ölü ozanlar derneği ağırlar ve aynı tipler. Boğuşan santraforlar böyle olunca geniş alana çıkıldığında takımın hücum etmesi güçleşiyor ve sakatlıkları çok olası.

ve tüm bunların dışında bir oyun ezberleri, takımdaşlıkları yok.

Adamların şu an 16 tane yabancısı var, 5 tane 23 yaş altı oyuncusu var. 23 yaş üstü oyuncu almak için 7 kişiyi yollamaları lazım, 23 yaş altı almak için ise 2 kişiyi yollamaları lazım. Çok zor durumdalar şu an. Bu yüzden yerliler önemli dedik.

Galatasaray'da ise 12 tane yabancı, 4 tane 23 yaş altı oyuncumuz var. Apo, Barış, Yunus, Uğurcan bu yüzden kıymetli.

İsmail Kartal: Kerem'e geçmiş olsun diyorum. Daha arayamadım, hastanede şu anda. Bilinci açık, şu anda herhangi bir sorun yok. Bu durumlardaki protokole göre 10-15 gün oynayamama durumu olabiliyor. Yarın sağlık ekibinin kararıyla durumu belli olacak.

1000172007.webp

İsmail Kartal: Kerem'e geçmiş olsun diyorum. Daha arayamadım, hastanede şu anda. Bilinci açık, şu anda herhangi bir sorun yok. Bu durumlardaki protokole göre 10-15 gün oynayamama durumu olabiliyor. Yarın sağlık ekibinin kararıyla durumu belli olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 332505
Ne olduki ben ilk yaridan sonra kapattim.

Lyonun sansi %10 duser kerem oynamazsa

Geri
Üst Alt