Haber Fenerbahçe'de 2 Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı!

FB ya da BJKye giden adamların pişmanlığını kendilerinden dinlemek isterdim. Şu an hepsi bir geri dönüş olsa onları değil bizi seçerlerdi aldıkları paranın belki de yarısına.

Ben de dahil bizim taraftarın görmesi gereken gerçek ise şu: Demek ki İrfanmış Rafaymış Rashicaymış rakip takıma gitti diye üzülmenin bir anlamı yok. Oyuncunun yeri başka bir oyuncuyla doluyor gördüğümüz gibi. Olan onların kariyerine oluyor. 25 yaşında kariyerinin prime'ında FB ya da BJKye gitmek artık kariyerinin sonu gibi bir oyuncu için.

bu haberin kadro dışı kaldığı zaman çıkması tesadüf mü?
Tam olarak öyle dememiştir ama İrfan o olayda Okan Hocaya gayet dostane yaklaşım göstermişti. Mou' nun yaptığı hareketin izahı kabil değil ve benzerlerini defalarca da yapmışlığı vardı.

yandaşı takımdan göndermediği sürece alınan her aksiyon samimiyetsiz gaz almak için

Berkan gitmek istiyordu aynı maliyette İrfan Can alınsa hayır demezdim. Galatasarayımızın menfaatleri herşeyden önce gelir

berbat yönetiliyorlar,

performansları düştü diye 2 tane efsane topçuyu bodrumdaki mutfakta ayak üstü uğurladılar, takımlarındaki tecrübeli topçuları yeni yetmelerle kavga etti diye kadro dışı bırakıyorlar, ondan sonra takımlarının eskisi gibi ağırlığı olmadığı için, bir ruha sahip olmadıklarını düşündükleri için ağlıyorlar. bu kafayla bunlar böyle giderse, bu zamana kadar yedikleri kredileri, cepten yemelerini fena ödeyecekler

İrfan denen 5 metrede top oynayan uyuşuğu zerre karakteri olmayan adamı isteyene allah akıl fikir versin

Daha geçen sene şaklabanın arkasından tahrik etmek için ilk tribüne giden uyuşuk kahve

Bunlardan daha fazla kadro dışı kalmayı hak eden futbolcular varken hiçbir sebep açıklanmadan bu iki arkadaşın apar topar kadro dışı bırakılmasıyla malum olayların bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Adli makamlar bir şekilde bayilerden üyelik ve hesap hareketi bilgilerini talep ettilerse bundan bayi sahibinin haberinin olmaması mümkün değil. Federasyonun 47 kişilik listesinde bunların da olduğunu tahmin ediyorum.

Dün şöyle bir haber vardı.

"İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un durumları ile ilgili bir belirsizlik var." diyen muhabire Ali Gürbüz, "Belirsizlik ortadan kalkınca sizle paylaşırız." sözleriyle karşılık verdi.

Geri
Üst Alt