Fenerbahçe'de 3 Kadro Dışı!

Acaba Ersun mu gelecek ki Volkan kadro dışı kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Do0DPimXkAAnq8q.jpg

1 aslan asla ölmez demiş.

2.15 den sonra elini sıkmak isteyen comolliye vermiyor elini. yan açı da vardı bunun ordan daha belli aslında ama onu bulamadım.

bu olay fişi çekmiştir. etme bulma dünyası. rakip tüm taraftarları şerefizce hareketlerinle sinir ederken gün gelecek kendi taraftarından "formayı cıkarın siktirin gidin" tezahuratı yiyeceğini nerden bilecektin dimi volkan efendi.

işin diğer güzel yanı bunu oynamıyorken yedi, yani düzeltmek için performansını gösterecek bir alanı da kalmadı. sene sonu comolli kalırsa teneke bağlanır gönderilir.

Rıdvan Dilmen: Volkan Demirel Fenerbahçe'de 495 maç oynamış. Ben 495 idmana çıkmadım. Bir Müjdat, iki Volkan. Tarih bu isimleri yazacak.

Ali Koç'un Volkan'ın durumunu gözden geçirmesinde fayda var. Üstelik Volkan'ın nikah şahidi de Ali Koç'tu.

bunların niye bu halde olduklarının cevabı da belli oluyo..
Volkilen atıf ı oynatmayı beceremedikleri için taca attılar. Halbuki bu krizden çıkmanın anahtarı olabilme ihtimalini bugüne kadar ki seneler süren performansları ile bir çok defa göstermiş oyuncular bunlar.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Başakşehir maçının sonucuna göre Mehmet Topal, Valbuena, Alper Potuk, Mehmet Ekici ve Soldado'yu da kadro dışı bırakacak.

Ali Koç, Aykut Kocaman'ın izlerini de tamamen kulüpten temizleyecek. (Güneş)

Kayserispor maçı sonrası Ali Koç futbolculara gidişatın neden kötü olduğunu sordu.

Aatif: "Ben neden olduğunu söyleyeyim. Biz geçen sezon kalitesiz bir takımdık. Bu sezon ise buradaki arkadaşlardan özür dileyerek söylüyorum yine kalitesiz takımız."

(Vatan)

Kayserispor maçı sonrası Ali Koç futbolculara gidişatın neden kötü olduğunu sordu.

Aatif: "Ben neden olduğunu söyleyeyim. Biz geçen sezon kalitesiz bir takımdık. Bu sezon ise buradaki arkadaşlardan özür dileyerek söylüyorum yine kalitesiz takımız."

(Vatan)

koçla billur geçmiş atıf :asd:

Aatif takimdaki en akilli adam olabilir. Adam olayi cözmüs, en azindan gercekci yaklasmis.

Bunu günah kecisi ilan edip kadro disi biraktilar bir de.

(Vatan)

:asd::asd::asd::asd:

(Vatan)

Hayda ???

Adamsın Aatıf

Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Kameni: “Param ödendiği sürece hiçbir sıkıntı yok.” (Takvim)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buram buram vizyon kokan hareketler.

Geri
Üst Alt