Fenerbahçe'de 6 Eksik

Geçen hafta o utanmaz Abdülkerim : " Ben hakem olsam GS lehine haklı da olsa penaltı çalamam" demişti. İş etği denen şey bu olsa gerek. Bu yönden fb'liler ile GS'liler arasında büyük bir fark var. Bu yüzden : GS > fb

ama onlara sorsan onurlu ve haysiyetli olan yalnız kendileri;kendilerinin haricinde ki herkes satılmış,ikiyüzlü.bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorlar bilmek istiyorum.ondan sonra kalkıp 17 ye 1 muhabbeti yapıyorlar.lan adam oturur düşünür neden herkes bizden nefret ediyor diye.ama bunlarda o kapasite olsa zaten isimleri fenerbahçe olmazdı.

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

kadro bu toplasan 1 melo etmez.

bu kadro içerisinde de alper,meire-LEŞ ve emenike sakatlıktan yeni çıktı.açıkcası 3 haftadır deplasmanda kazanamayan şikecilerin ben bu hafta da kaybedeceklerini düşünüyorum.bu arada bu maçın hakemi kim?takip etmedimde.

ama onlara sorsan onurlu ve haysiyetli olan yalnız kendileri;kendilerinin haricinde ki herkes satılmış,ikiyüzlü.bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorlar bilmek istiyorum.ondan sonra kalkıp 17 ye 1 muhabbeti yapıyorlar.lan adam oturur düşünür neden herkes bizden nefret ediyor diye.ama bunlarda o kapasite olsa zaten isimleri fenerbahçe olmazdı.

Fenerbahçe'nin kuruluşu dahi Galatasaray'a rakip olması içindi.Fenerbahçe'nin tarihi bir kültüre dayanmıyor. Türk futbolunun çıban başı,reyting malzemesi olması için yaratılmış ve dönemsel olarak kişilerin elinde bulunan(eskiden Ali Şen,şimdi Aziz Yıldırım),futbol kulübü değil mafya kulübü hüviyetinde bir kulüp. Böyle olunca kendileri dışındaki herkes düşman onlara göre. Biat edecek ki herkes o zaman onurlu,haysiyetli oluyorlar.

Fenerbahçeli sağmallara göre kendilerinden nefret edilmesinin tek sebebi Türkiye'nin Bayern Münih'i olmalarıymış :asd: İbrahim Hacıosmanoğlu bile dedi geçen bir programda "Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışıyorlarmış,çok büyükmüş...E neden Galatasaray'ı ele geçirmeye çalışmıyorlar?" ...Aklın yolu bir...

Fenerbahçe'den nefret edilmesinin nedeni, çirkef,saygısız,kibirli bir yapıları olmalarıdır. Yoksa Galatasaray'ın elde etmediği bir başarısı yok fb'nin.Ama nedense kıskanılıyorlarmış.

General Harrington Kupası'nı evet kıskanıyorum :D

Fenerbahçe'nin kuruluşu dfahi Galatasaray'a rakip olması içindi.Fenerbahçe'nin tarihi bir kültüre dayanmıyor. Türk futbolunun çuban başı,reyting malzemesi olması için yaratılmış ve dönemsel olarak kişilerin elinde bulunan(eskiden Ali Şen,şimdi Aziz Yıldırım),futbol kulübü değil mafya kulübü hüviyetinde bir kulüp. Böyle olunca kendileri dışındaki herkes düşman onlara göre. Biat edecek ki herkes o zaman onurlu,haysiyetli oluyorlar.

Fenerbahçeli sağmallara göre kendilerinden nefret edilmesinin tek sebebi Türkiye'nin Bayern Münih'i olmalarıymış :asd: İbrahim Hacıosmanoğlu bile dedi geçen bir programda "Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışıyorlarmış,çok büyükmüş...E neden Galatasaray'ı ele geçirmeye çalışmıyorlar?" .Aklın yolu bir...

Fenerbahçe'den nefret edilmesinin nedeni, çirkef,saygısız,kibirli bir yapıları olmalarıdır. Yoksa Galatasaray'ın elde etmediği bir başarısı yok fb'nin.Ama nedense kıskanılıyorlarmış.

General Harrington Kupası'nı evet kıskanıyorum :D

elle tutulur sanırım bir o kupa var kendilerinde.dönüp dönüp aynı şeyi söylerler.ama 6-0 a karşı 7-0 diyince "ooo o fi tarihinden kalma" diyede savunmaya geçerler.enteresan bir kulüp vesselam.kendilerine imrenmiyor değilim ama.sen bu kadar travma yaşa,avrupada tek bir başarın olmasın ama yinede takımından mutlu olduğunu düşün.garip bir ruh halleri var.bende keşke sadece fener galibiyetleri ile avunabilsem,şampiyon olmakmış,avrupada başarı kazanmakmış umrumda olmasa.

elle tutulur sanırım bir o kupa var kendilerinde.dönüp dönüp aynı şeyi söylerler.ama 6-0 a karşı 7-0 diyince "ooo o fi tarihinden kalma" diyede savunmaya geçerler.enteresan bir kulüp vesselam.kendilerine imrenmiyor değilim ama.sen bu kadar travma yaşa,avrupada tek bir başarın olmasın ama yinede takımından mutlu olduğunu düşün.garip bir ruh halleri var.bende keşke sadece fener galibiyetleri ile avunabilsem,şampiyon olmakmış,avrupada başarı kazanmakmış umrumda olmasa.

O kupanın nesi elle tutulur. Kendilerinden başka kimseden duymadım adını.

Bu arada berabere kalırlarsa fark tekrar 4 e iniyor. Yenilirlerse 3.

Önemli olan onların ne yapacağı değil bizim ne yapacağımız.Biz deplasmanlardaki bu istikrarsızlığımızı sürdürürsek işimiz zor şampiyonluk yolunda...

Ilk yari elazig bastirip 1 gol atar. Devre arasi "birseyler" olur fener kötü oynadigi halde 2-1 yener.

Aziz gitti mi ?

Tüpçü gitti mi ?

O zaman Fenerde eksik falan yok... :happynew:

Neden 5 veya 7 degil de 6???

Allah kimseyi bir macin skorunu tam 12 sene boyunca agzinda sakiz edecek ve her sene ayni gun kutlayacak duruma getirmesin. Gercekten buyuk eziklik ve aslinda Galatasaray'in buyuklugunu yucelttiklerinin farkinda degiller.

Yahu ne kupasi. Bizimkiler cephede sehit verirken bunlar spor musabakalariyla vatan millet kurtardiklarini zannediyorlardi.

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

kadro bu toplasan 1 melo etmez.

Beşiktaş'ta bile yetenekli adam sayısı bunlardan fazla.

Topuz

Selçuk

Hasan Ali

Bekir

Kadlec

sıfır yetenek

Holmen-29.5

Kuyt-33

Meireles-31

Emenike-26

Webo-33

Alves-32

Egemen-31

da koşu temposu, güç ve fizikleri ile iş yapan düz adamlar.

Yetenekten biraz nasip alan oyuncuları

Caner Erkin, Gökhan Gönül, Emre, Baroni, Alper ve Sow

onların da çoğu vasat ve biraz üzeri yetenekli.

Çaktırmayın ama çok savundukları YABANCI SINIRINA RAĞMEN KADROLARINDA

Volkan-32

Egemen-31

Bekir-30

Gökhan-29

Emre B.-33

Mehmet Topuz-30

Selçuk Şahin-33

bulunuyor

Mehmet Topal-28

Salih Uçan-20

Alper Potuk-23

Caner Erkin-25

bir tek 2-3 sene daha bir arada iyi oynar diyebileceğin adamlar.

1-2 seneye görürüm ben onları.

Hele bizimkiler yazın

Gökhan Töre-21

Hakan Çalhanoğlu-20

gibi gençleri de toplarlarsa iyice görürüm.

Geri
Üst Alt